Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Gadskārtējais smagās mūzikas festivāls „Melnā Piektdiena”

easyget.lv, 14.04.2007. 13:00 | komentāri (6)

Piektdien, 13. aprīlī, klubā “Melnā Piektdiena” izskanēja kārtējās tumšās “metal” dzīres, kas kā jau ierasts turpinājās līdz pat rītam!
Gadskārtējais smagās mūzikas festivāls „Melnā Piektdiena”

Galerijas:

Festivāls „Melnā Piektdiena” ir populārākais smagās mūzikas notikums, kurš katru gadu pulcē Latvijas labākās smagās mūzikas grupas un to fanus. Šoreiz festivāla favorīti bija grupa SANCTIMONY.

Tā kā vakar grupa SANCTIMONY uzstājās jaunā sastāvā, tad daudziem tā bija arī pirmā iepazīšanās ar grupas jauno bundzinieku Jēkabu Zemzari.

SANCTIMONY uzstājās ar jaunā albuma „Hell in Stereo” dziesmām un atskaņoja arī dziesmas no iepriekšējā albuma „Devil and Men”. Tā kā pasākums “Melnā Piektdiena” tiek dēvēts par festivālu, tad, protams, visas šīs trakulības papildināja arī vēl citas grupas, kā, piemēram, Flaying, Trendkill Method, Collide, Disease, Velna Krusti, Gatling, Ocularis Infernum, Abort of Succubus, Patriots un Sandtrout.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV