Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Aicina piedalīties Valmieras rajona mazo vokālistu konkursā „Cālis 2009”

Līga Tarbuna, 04.02.2009. 14:07

Lai veicinātu pirmsskolas vecuma bērnu muzikālo spēju attīstību, Valmieras Kultūras centrs aicina Valmieras pilsētas un rajona mazos vokālistus līdz 5 gadu vecumam (ieskaitot) līdz 25.martam pieteikties dalībai konkursā „Cālis 2009”.

Konkursa koordinatore Līga Kokorēviča informē, ka konkursa dalībniekiem repertuārā jāiekļauj divas dziesmas pēc brīvas izvēles. Dziesmām jābūt atbilstošām izpildītāja vecumam un balss spējām. Konkursanti sagatavotās dziesmas var izpildīt gan a capella, mūzikas instrumentu, gan arī fonogrammas pavadījumā. Konkursantu sniegumu vērtēs žūrija, pievēršot uzmanību izvēlētā priekšnesuma sarežģītības pakāpei, mākslinieciskajai kvalitātei un dalībnieku vizuālajam tēlam. Šogad, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, konkursam nebūs pusfināla un fināla Rīgā. Veiksmīgākais Valmieras rajona vokālists iegūs galveno balvu „Cālis 2009”.

 „Iepriekšējos gados mazo vokālistu vecāki izrādīja lielu interesi par šo konkursu, tādēļ nolēmām pasākumu organizēt arī šogad. Pateicoties Valmieras rajona padomes finansiālajam atbalstam, turpināsim jauko tradīciju, radot iespēju satikties mazajiem, dziedāt gribošajiem cālīšiem,” pastāstīja Līga Kokorēviča. 

Vecāki un pedagogi mazos cāļus konkursam var pieteikt līdz 25.martam, zvanot pa tālruni 64207204, 26439258 vai sūtot e-pastu: liga.kokorevica@valmiera.lv. Ar konkursa nolikumu elektroniski var iepazīties www.valmiera.lv sadaļā „Kultūra”.

Konkurss „Cālis 2009” Valmieras Kultūras centrā notiks 29.martā plkst.14.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV