Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

"Flyingmice" izdod maxi singlu "Glory Hallelujah"

ANDRE CRASH, 05.02.2009. 16:43

Jaunā 2009. gada pirmais mēnesis ir atnesis iepriecinošas ziņas House mūzikas cienītāju nometnē.
"Flyingmice" izdod maxi singlu "Glory Hallelujah"

Latvijas Soulful/Funky House projekts "Flyingmice" ir laidis gaismā savu otro relīzi "Glory Hallelujah", kas šoreiz tika izdota uz Lielbritānijā bazēta leibla "DADDY FUNK 45" paspārnē.

Augstākminētas ierakstu kompānijas izdoto treku un remiksu sarakstu veido vesela mākslinieku plejāde, atpazīstamākie no kuriem ir Andy Ward (Soul Central), Knights of the round table ,Sean McCabe, Ralphski un citi.

"Glory Hallelujah" pēc savas būtības ir maxi singls, kuru veido oriģināls treks un sešas versijas. Remiksētāju lomā relīzes tapšanas gaitā piedalījās TASTY SOUNDZ, AL DEE, DJ WOW, N'WORKS, KASPAR KOCHKER. Stilistiski singls aptver samērā plašu House Mūzikas diapazonu, no Soulful,Funky, Deep House līdz pat uz Progressive pusi tēmētām noskaņām.

Sākot ar 15.janvāri, relīze pieejama online mūzikas veikala TRAXSOURCE, exclusive promo statusā. No 9.februāra singls parādīses Beatport, Djdownload, Junodownload un pārējo vadošo interneta veikalu plauktos.

Jau šobrīd "Glory Hallelujah" ir guvis pozitīvās atsauksmes no vairākiem pasaules līmeņa House producentiem, no kuriem pazīstamākie ir: Robert Owens, Park Street, Kaysee ( no leibla MN2S), Knights of the round tables, Conan (no leibla Defected) un citiem.

Dotajā brīdī skaņdarbu ir iespējams noklausīties un iegādāties, vadoties pēc šādas adreses:

http://www.traxsource.com/index.php?act=show&fc=tpage&cr=titles&cv=29517

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV