Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Šokolādes vilinājums Valentīna dienā viesnīcā "Alberts"

Elīna Ždanoka, 09.02.2009. 13:45

Šokolāde ir mīlestības apliecinājums, tāpēc viesnīca Albert Hotel  Sv. Valentīna dienā piedāvās Jums īpašu šokolādes iedvesmotu vakaru jau no plkst 18.00.
Šokolādes vilinājums Valentīna dienā viesnīcā "Alberts"

Jau no plkst. 18.00 restorānā „Bestsellers" viesus sagaida izsmalcināta ēdienkarte un lieliskie Torres vīni. Iespēja izveidot pašiem savas konfektes šokolādes darbnīcā un iemūžināt Valentīna dienas vakaru fotogalerijā. Vakara pirmajā daļā dzīvā mūzika no Latvian Blues Band!

No plkst.19.00 viesnīcas Alberts bārā „Star Lounge" viesus sagaida īpaša šokolādes desertu izlase un protams izsmalcināti Torres kokteiļi. Dejas Dj Edgara Vaivada pavadībā un romantiskas videoprojekcijas.

Par mūziku rūpēsies viens no talantīgākajiem jaunās paaudzes dīdžejiem - Dj Edgars Vaivads. Aizvadītais gads viennozīmīgi ir veiksmīgākais viņa radošajā darbībā. Uzstāšanās nozīmīgos un liela mēroga pasākumos nodrošinājusi viņam stabilu vietu Latvijas jauno talantu vidū. Viņs uztājas kopā teju vai spēcīgākajiem Latvijas un Baltijas dīdžejiem kā: Bogdan Taran, Marius Ivanoff, Mindaugelis, Dave Storm, Electricano, Rise un Ed De Dano. Viņš uzstājies arī 2008. gada pirmajā open air festivālā ICE PARADE, debitējis klubā Nautilus, bet viņa miksi ir dzirdami Bogdan Taran radiošovā "Dance Box". Lai arī 2008. gada sniegums izskatās iespaidīgs, tomēr pats Edgars atzīst, ka vislabāk viņam patīk spēlēt publikai soulful house.

Katru februāri Svētā Valentīna dienā mīlētāji daudzās valstīs dāvina cits citam saldumus, ziedus un citus mīļus niekus. Piemēram Japānā vīrieši Valentīna dienas nedēļā dāvina savai simpātijai šokolādi. Ja simpātijas ir abpusējas, Valentīna dienā izredzētā dāvina arī no sevis šo našķi puisim. Kas tad ir šis noslēpumainais svētais, un kāpēc mēs vispār svinam šos svētkus?

Viena no leģendām vēsta, ka Valentīns bijis Senās Romas priesteris. Kad imperators Klaudijs II (m. ē. 3. gadsimts) secināja, ka neprecēti vīrieši ir labāki karotāji nekā tie, kam ir sieva un ģimene, viņš aizliedza jauniem, neprecētiem vīriešiem precēties. Tas taču bija milzīgs daudzums potenciālo karotāju! Priesteris Valentīns, kas saprata šā lēmuma netaisnīgumu, nepakļāvās imperatora pavēlei un turpināja slepus laulāt iemīlējušos pārus. Kad Valentīna nepakļaušanos atklāja, Klaudijs piesprieda viņam nāvessodu.

Valentīna dienas izcelsmes vēsture, kā arī ziņas par pašu Svēto Valentīnu ir visai neskaidras un neprecīzas, tomēr mēs zinām, ka šī diena apvieno gan Senās Romas, gan kristīgās pasaules tradīcijas. Kaut arī leģendas mēdz uzskatīt par neuzticamām, tās parāda priestera Valentīna simpātisko, varonīgo un - pats galvenais - romantisko tēlu. Tas nebūs pārsteigums, ka viduslaikos, īpaši Anglijā un Francijā, Valentīns kļuva par vienu no populārākajiem svētajiem.

Neaizmirstama Rīgas panorāma. Dejas visas nakts garumā dīdžeju un mūzikas pavadībā. Mēs parūpēsimies par to, lai Valentīna dienas vakars kļūtu par vienu no jūsu neaizmirstamākajiem brīžiem aizejošajā gadā!

Šokolāde nes sevī vienlaikus mirkli un atmiņas... lielu vēstījumu un sīku...

Pasākuma turpinājumā Welcome drinki sagaida visus, kas ieradīsies līdz plkst. 21.00!

STAR LOUNGE - Vieta, kur tikties, vieta, kur atpūsties!

Galdiņu rezervācijas : +37167142733 Albert Hotel, Dzirnavu iela 33, Rīga

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV