Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Plašākai publikai sevi piesaka DJ apvienība TMT

Brigita Zariņa, 11.02.2009. 11:45

Dīdžejs ir cilvēks, kurš prot iedvesmot. Iespējams, daudzi mūzikas klausītāji un klubu apmeklētāji uzskata, ka diskžokeja darbs ir vieglas peļņas veids un to var darīt jebkurš. Te nu daudzi kļūdās.
Plašākai publikai sevi piesaka DJ apvienība TMT

Šis darbs nekad nekļūst vienmuļš, bet tas nav arī viegls. Pārsvarā jāspēlē garas stundas naktīs, darbs mēdz būt dažādās vietās, līdz ar to tas mēdz būt nogurdinoši. Jārēķinās arī ar smagām somām - ja līdzi ir plates, diski un cita atribūtika.

Diskžokeja darbs nebūt nav tik vienkāršs - tā nav tikai mūzikas uzlikšana un nomainīšana. Labam dīdžejam jāpieprot miksēšanas tehnika un jājūt publika. Svarīgs ir ne tikai fanu daudzums un cilvēku atbalsts, bet citu šīs nozares ekspertu vērtējums. Lai gan Latvijā daudzi sevi piesaka kā labu un profesionālu DJ, tomēr lai spētu sevi tā saukt - ir jābūt pieredzei.

DJ apvienībā TMT darbojas trīs puiši - Toms, Mārtiņš un Tomass, kuri pirmoreiz satikās pavisam nejauši kāda kopīgu draugu rīkotā mājas ballītē. Pēc pāris pārmītajiem vārdiem, puiši secināja, ka viņiem ir kas kopīgs - viņi bija dedzīgi elektroniskās mūzikas entuziasti. Bija laiks, kad puiši spēlēja daudzos „pagrīdes" pasākumos. Līdz pienāca brīdis, kad jaunie un talantīgie puiši saprata, ka vēlas ar to nodarboties nopietni un profesionāli, tādēļ tagad piesaka sevi plašākai publikai.

Ir aizvadītas vairākas ballītes klubā Colonnade, Scandal, Skyline Bar, Limbo, Soul N City Club un citās vietās. DJ apvienība TMT Kaut gan darbu DJ apvienība TMT uzsākuši nesen, tomēr jau ir spējuši sevi pierādīt un izveidot veiksmīgu ceļu uz panākumiem.

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV