Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Lielākais Latvijas DJ-u portāls DJTOP.LV piedāvā izlasi "Local Club Promo - FEB2009"

djtop.lv, 12.02.2009. 11:32 | komentāri (1)

Turpinot iepriekšējās izlases "Local Club Promo - September 2008" tradīcijas, Latvijas lielākais DJ portāls DJTOP.LV (sadarbībā ar naktsdzīves atspoguļotāju Nightlife.LV un klubu mūzikas promotētājiem Modulation.LV) piedāvā pavisam jaunu aktuālāko pašmāju producentu un DJ-u skaņdarbu apkopojumu "Local Club Promo - FEB2009. Izlases mēŗķis - apvienot un veicināt jeb promotēt Latvijas klubu un deju mūzikas producentus un dj'us, tāpēc izlasē iekļautas dažādu stilu kompozīcijas - no vokālajām līdz instrumentālajām, no mainstrīm līdz underground kompozīcijām.
Lielākais Latvijas DJ-u portāls DJTOP.LV piedāvā izlasi "Local Club Promo - FEB2009"

Izlase iekļauti skaņdarbi un remixi no tādiem Latvijas deju mūzikas producentiem, kā Flyingmice, N'Works, Roberts Lejasmeijers, Ratz Lukas, BTH, Dj Uga, Dj Land, Tasty Soundz, Otra Puse, Vostoc, Reverss, Edge Core, Ansis Zvirgzdiņš, Mike Tiller u.c.

Izlasē iekļautas pārsvarā DJ-iem domātās dziesmu extended jeb garās versijas. Izlase legāli lejupielādējama Latvijas lielākajā interneta mūzikas veikalā doremi.lv pēc adreses: http://doremi.lv/clubpromo/


Par izlases dalībniekiem:

Flyingmice - deju mūzikas projekts, kas dibināts 2007.gadā, kur galvenais virzošais spēks ir Nick Ustinov ar neapstrīdami bagātu pieredzi un dziļām zināšanām modernās mūzikas producēšanā. To papildina DJ Rise un Dāvis Kolbergs ar īpašo DJ"a un vokālista skatījumu. Izlase Local Club Promo piedāvā Flyingmice jaunāko skaņdarbu, kas tapis sadarbībā ar vokālisti Anmary. Iesakām iečekot arī šīs kompozīcijas remixu, ko veidojusi apvienība Tasty Soundz.

Normunda Rutuļa N'Works darbnīca darbojas kopš 2005.gada. Tajā tiek īstenoti muzikāli projekti, kas ietver sevī elektroniski - virtuālās mūzikas pamatprincipus ar subjektīvi "dzīvo" piešprici. Ar to ir iespējams neiekļauties "rāmjos" un iet pašam savu ceļu.

Tasty Soundz ir dīdžeju un producentu apvienība, kuras radošo muzikālo kodolu veido Andre Crash, Franzo Kolms un Alias. Savukārt dj komandā bez iepriekšminētajiem māksliniekiem iekļaujas arī Dj Deros un Laso. Galactica ir otrs Tasty Soundz treks un tā tapšanā piedalījās Rigas Gospel Kora soliste Catherine.

Ansis Zvirgzdiņš - djs un producents, kurš tika pacelts saulītē Pīta Tonga (Pete Tong) raidījumā FAST TRAX ar kompozīciju Freaky People Freak Me Out (izdots "Bedroom Bedlam EP" ietvaros). Vēl 2008.gadā Ansis ieguva otro vietu Latvijas DJ čempionātā Discomania Cup 2008, kā arī uzstājies Latvijas naktsklubu pērlē - klubā Essential.

Otra Puse - dibināta 90. gadu sākumā, taču uz kādu brīdi bija pārtraukusi savu darbību un salīdzinoši nesen aktīvi atsākusi muzicēt izdodot no jauna albumu "Pēc Lietus" (2006) un vairākus veiksmīgus singlus Ieskaties (2006); Pēc Lietus (vs Roberts Lejasmeijers) (2007); Savādā (2008); Rīga (2008). Grupas Otra Puse vokālists pazīstams kā DJ Norsky.

Edge Core - daudzsološs producents, kurš jau paspējis pievērst uzmanību ar kvalitatīvo un aktuālo electro-house skanējumu. Kā, piemēram, Yana Kay & Intars Rešetins - Pieskāriens (Edge Core RMX).

Roberts Lejasmeijers (RL) kā DJ un mūzikas producents līdz šim sevi spilgti pierādījis ar neskaitāmiem plašu popularitāti guvušiem remiksiem un 2008.gadā izdoto albumu Restaurācija, tai skaitā Otra Puse - Pēc Lietus! Tagad sadarbojoties ar daudzsološo producentu Edge Core modernos electro ritmos tapusi pumpējošā versija grupas Otra Puse radiosinglam Rīga.

Jerox - jauns producents, kura iecienītākais stils ir trance. Sadarbībā ar vokālisti Vitu no grupas Reverss tapusi kompozīcija Second Breath. Šai kompozīcijai drīzumā gaidāms arī singls ar vairākiem remixiem.

Reverss - grupa, ko veido producents Dj Reverss un vokāliste Vita. Pa šo laiku Reverss izveidojis neskaitāmus remixus un oriģinālkompozīcijas dažādām Latvijas grupām. Viens no pēdējiem remixiem (sadarbībā ar Robertu Lejasmeijeru) leģendārās grupas Vaidava hitam Pusnakts Stundā. Remixa panākumi bija labs iemesls lai grupa Vaidava atkal sanāktu kopā un 27 gadu laikā ierakstītu savu pirmo albumu Tu Būsi Vēl.

Dj Land - viens no jaunajiem Djiem kas pārliecinoši virzās uz priekšu. Viņa veidotie remixi Vostoc - Rutīna un Otra Puse - Rīga tika iekļauti Latvijas 90gades svinībām par godu veidotajā remixu izlasē Klubu Nakts LV90. Tāpat jāatzīmē, ka Vostoc - Rutīna (Dj Land Remix) ir pārliecinošs līderis radiostacijas Capital FM topā.

BTH - leģendāra grupa Latvijas deju mūzikas scēnā, un pagaidām vienīgie no Latvijas, kas ir pabijuši prestižajā UKTOP40. Pēc ilgāka klusēšanas brīža plašākai publikai parādas ar jaunu remixu solista Gunāra Kalniņa kompozīcijai Ja Es Varētu. Tāpat iesakām iečekot BTH iepriekšējo remixu Ella - Kitchy Kitchy (BTH RMX).

Dj Uga - viens no Valmieras DJ kompānijas «Pirmā prove» dibinātājiem. Uzvarējis Ella's - Shine Like Superstar remixu konkursā. Meklējot realizāciju saviem radošajiem plāniem nolēmis pievērsties mūzikas producēšanai ar devīzi «Es vēlos klausīties ne vien modernu rietumu mūziku, bet vēlos, lai rietumi klausās modernu latviešu mūziku». DJ Uga jau paspējis veidot remiksus tādiem māksliniekiem kā Aska, Goran Gora, SPB, Liene Šomase u.c.

Ratz Lukas - savu radošo darbību Ratz uzsāka jau vairāk kā 10 gadus atpakaļ. Kā lielāko panākumu var minēt Ratza skaņdarba Global Weekend iekļūšanu slavenā dīdžeja Pete Tong raidījumā FAST TRAX. Tieši šis skaņdarbs ieguva vislielāko balsu skaitu un kļuva par tās nedēļas Nr. 1 Bedroom Bedlam topā. 2008. gadā Ratz mūzikas producēšanai ir veltījis daudz vairāk laika un pūļu, kam pateicoties ir tapuši jauni skaņdarbi, ko piedāvāt elektroniskās deju mūzikas klausītājiem Latvijā, kā arī prezentētu Latviju deju mūziku cituviet pasaulē.

Emiils - projekts, aiz kura stāv pazīstamais djs un producents Electricano. Tāda paša nosaukuma kompozīcija Emiils jau paspējusi piesaistīt elektroniskās mūzikas cienītāju uzmanību. Iečekojiet šīs kompozīcijas videoklipu!

Mike Tiller - djs un producents, kuru var sastapt spēlējot uz kluba Essential galvenās skatuves. Iepriekšējā izlasē bija atrodami Mike Tiller skaņdarbi Nowhere Near (sadarbībā ar vokālistu Blake) un Teardrop Rain. Aktuālajā izlasē Local Club Promo - Feb2009 iekļauts Mike Tiller jaunākais veikums A Moment. Savukārt dziesmas latviskā versija Mirklis tapusi sadarbībā ar dziedātāju Markus Riva, kurš savukārt iepriekš jau sadarbojies ar tādiem deju mūzikas producentiem kā Flyingmice un Dj Reny

Tranzīts - latviešu deju (un ne tikai) mūzikas grupa, kas darbojas jau no 90to gadu vidus. Grupas Tranzīts vārds jo īpaši aktualizējās pēc tās līdera Ralfa Rubeņa piedalīšanās šovā Zvaigžņu Lietus 2, kurā kopā ar pazīstamo dejotāju Lauru Kosīti nokļuva līdz finālam. Šova finālā tika prezentēta arī pazīstamā dziesma Nevaru Būt Balts 2009 un tagad šīs dziesmas extended versija pieejama arī izlasē Local Club Promo - FEB2009. Jauno versiju producējuši Roberts Lejasmeijers un DJ Uga.


Izlases saraksts:
01. Flyingmice feat Anmary - Glory Hallelujah (N Works Remix) 8:01
02. Ansis Zvirgzdiņš - Freaky People Freak Me Out (Original Mix) 7:34
03. Tasty Soundz - Vittoria (Original Mix) 8:34
04. Kaspars Markševics - Tevi Satiku (N Works Extended Mix) 7:31
05. Otra Puse - Rīga (Edge Core vs RL Remix Extended) 4:20
06. Jerox feat Reverss - Second Breath (Edge Core Breakz RMX) 4:36
07. DJ Uga - Obama (Original Mix) 8:54
08. GK vs BTH - Ja Es Varētu (Extended Mix) 5:43
09. Medo - Miers Virs Zemes (Reverss Vocal Mix) 4:56
10. Roja - Sirds Vēl Lūdz (Edge Core Extended Mix) 5:24
11. Tranzīts - Nevaru Būt Balts 2009 (RL vs Dj Uga Extended Mix) 4:41
12. Vostoc - Rutīna (Dj Land Extended Remix) 7:21
13. Ratz Lukas - Indi (Original Mix)
14. Emiils - Emiils (Original Mix) 6:52
15. Mike Tiller - A Moment (Extended Club Edit) 6:56

Iepazīšanās nolūkā visiem interesentiem tiek piedāvāts bezmaksas paklausīties izlases 27 minūšu nonstop mixu: DJTOP.LV pres. Local Club Promo - FEB2009 Preview

Izlasi sastādija : Modulation.lv Team sadarbībā ar DJTOP.LV

Vāka foto: Pēteris Celms

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV