Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Jelgavā tiks atvērts jauns klubs

Jevgenijs, 16.02.2009. 13:31 | komentāri (11)

20.februarī Jelgava piedzīvos jauna kluba "POST" atvēršanos, kas atrodas kādreizējā Jelgavas Pasta ēkā Raiņa ielā 14. Klubā pastāvīgi risināsies tematiski pasākumi ar šovprogrammām un pazīstamākajiem Latvijas dīdžejiem.
Jelgavā tiks atvērts jauns klubs

Tātad, 20.februārī "POST CLUB" piedāvās tās apmeklētājiem iegrimt jauna kluba atmosfērā un gūt emocionālo baudu. Par šī vakara speciālo viesi kļūs DJ Švāns (Prāta banka). Švāns no 2003. līdz 2008. gadam sadarbībā ar Dj Beat un Mixmeistariem Ag un Raiti organizē muzikālās aktivitātes bārā/klubā „Hedonia 55" un aktīvi spēlē. Kopš 2005. gada Baltic Beach Party ietvaros organizē Beach Dance House - vienu no oficiālajām festivāla skatuvēm, uz kuras ar saviem setiem baudāmi Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un pasaules DJ.

Savukārt 21.februārī notiks Grand Opening Afterparty ar DJ Romantixx (House Of Love). Ar dīdžejošanu viņš sāka nodarboties jau 1990-to gadu sākumā. Kopš tā laika spēlēja dažādos pasākumos un klubos visā Latvijā un ārpus tās robežām, piedaloties arī deju pasākumu organizēšanā ("Hedonia 55" viesdīdžeju naktis, Baltic Beach Party "Beach Dance House" Liepājā, "Sunset Vibes" Saulkrastos, "Dancing With The Rebels" u.c.) . Laika posmā no 2004. līdz 2008. gadam rezidēja Rīgas klubā „Hedonia 55". Viņa spēlētā mūzika vienā vārdā ir definējama kā House, kas atkarībā no pasākuma vietas un laika izpaužas dažādās noskaņās - jeb citiem vārdiem - vienkārši "dvēseliska deju mūzika".

Dāmām šampānietis līdz pusnaktij bez maksas, bet kungiem īpašais piedāvājums no bāra.

Klubs strādās no trešdienas līdz sestdienai.
Ieeja no 21:oo līdz o6:oo
Ieejas cena - 4Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV