Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

"Latvian Blues Band" iznācis albums "Unreal"

"Latvian Blues Band" menedžments, 19.02.2009. 09:31

„Unreal” ir "Latvian Blues Band" pirmais albums, urš sevī ietver 14 kompozīcijas, no kurām 10 ir oriģināldziesmas, kas tapušas piecu gadu garumā.
"Latvian Blues Band" iznācis albums "Unreal"

Albuma veidošanas procesā iesaistīts producents Duke Robillard – viens no ietekmīgākajiem cilvēkiem blūza pasaulē, kurš vairākus gadus saņēmis balvu labākais ģitārists un producents. Visas "Unreal" dziesmas ierakstītas Latvijā, bet to apstrāde (miksēšana un māsterēšana) notika Amerikā.

Par godu šim notikumam 25. februārī Bites Blūza klubā plkst.20.00 notiks albuma prezentācijas koncerts. Laipni aicināti visi blūza un "Latvian Blues Band" cienītāji.

„Beidzot noticis tas, ko mēs gaidījām piecus gadus. Šajā albumā esam ielikuši visu savu sirdi un dvēseli, un esam ļoti gandarīti par savu padarīto darbu un apmierināti ar rezultātu," stāsta paši "Latvian Blues Band'.



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV