Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Rokgrupa uzspļauj krīzei un filmē visdārgāko klipu

Vadims, 26.02.2009. 19:55 | komentāri (3)

21.martā 19:00 klubā „Kaļķu vārti” (Kaļķu iela 11a) rokgrupa „Invasion” prezentēs savu pirmo klipu dziesmai "I Want You Back" no albuma "Made in heaven". Preses konference ar prezentāciju žurnālistiem un mūzikas kritiķiem notiks plkst. 19:00, uzaicinātiem viesiem un pielūdzējiem plkst. 20:30.
Rokgrupa uzspļauj krīzei un filmē visdārgāko klipu

Klips tika filmēts divās pilsētās – Ņujorkā un Rīgā. Klipmeikeris ir Tomass Sološenko no "Aeon Films", www.aeonfilms.ru. Masteringu saundtrekam ir taisījis Mika Jussila „Finnvox” studijā, www.finnvox.fi. Klipā ir piedalījušies 20 aktieri. Vienu no galvenajām lomām atveidoja slavenais Rīgas stilists Edgars Zablockis un Inna Kelli.

„Invasion” atjaunoja savu muzikālo darbību 2007. gadā. Pēdējo gadu mūziķi dod priekšroku vieglajam, alternatīvajam rokam. Klipa „I Want You Back” filmēšana kļuva par grupas jaunā radoša ceļa sākumu.

Grupas sastāvs: Andrejs Krauklis – sitamie instrumenti, Filipps Savkins un Vadims Šarins – ģitāra, Vitālijs Devjatņikovs – bass, Vadims Medvedevs – vokāls.

Resursi internetā:

www.myspace.com/invasionlv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV