Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

"The Prodigy" jaunais albums pieejams arī Latvijā

Jānis Penka, 03.03.2009. 11:23

Neatkarīgās mūzikas izdevniecības “Take Me To The Hospital” apgādā klajā nācis grupas “The Prodigy” jaunākais albums “Invaders Must Die”, kas no šīs nedēļas pieejams arī Latvijā.
"The Prodigy" jaunais albums pieejams arī Latvijā

“Invaders Must Die” ir "The Prodigy" piektais albums. 40 minūšu garajā ierakstā grupa miksē dažādus žanrus, saglabājot savu enerģiski uzlādējošo skanējumu. Albuma skanējums ir vienots un melodisks – gan vokāla, gan taustiņinstrumentu skanējuma ziņā. Albumā dzirdami elementi no ikoniskām “old skool” reiva himnām, taču tās neliek gremdēties nostaļģijā, bet gan skriet uz priekšu kā trakam sunim ar atņirgtiem zobiem.

Dziesmā “Run With The Wolves” pie bungām dzirdams arī Foo Fighters līderis Deivs Grols (Dave Grohl).

Albums “Invaders Must Die” pieejams sekojošos formātos: CD, CD/DVD, Vinyl (2x12”) un Deluxe Box Set.

Grupas “The Prodigy” jaunais albums “Invaders Must Die” pēc pirmās pārdošanas nedēļas nonācis Lielbritānijas albumu topa pirmajā vietā. Grupas mini tūre Lielbritānijā decembrī tika izpārdota divu stundu laikā. Aprīlī gaidāmā Lielbritānijas arēnu tūre jau izpārdota par 90%.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV