Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

„Very Cool People” piedāvā “Sexual Beats”

Jānis Penka, 03.03.2009. 11:54 | komentāri (1)

14. martā "Pulkvedī" notiks grupas “Very Cool People” dziesmas “Sexual Beats” videoklipa prezentācijas ballīte. Grupa piedāvā savu titulskaņdarbu lejupielādēt par brīvu.
„Very Cool People” piedāvā “Sexual Beats”

Ballītē uzstāsies “Very Cool People” un viesi - soul, R&B vokāliste Alise Kante un DJ Rob4Real, kurš arī spēlēs klubā pēc “VCP” koncerta, kā arī vairāki pārsteiguma viesi!

Funk-jazz apvienība “Very Cool People” februārī ir ierakstījusi jaunus skaņdarbus un vienam no tiem sadarbībā ar Mārtiņu Jansonu ir tapis arī videoklips. Šis ir Latvijā viens no retiem videoklipiem, kas tapis instrumentālai improvizācijas mūzikai, taču puiši nolēma paeksperimentēt. Klipā piedalās arī seksīgās “Very Cool Chicks” dejotājas ar īpašām “Cool moves” kustībām.

Pēc apmēram 40 koncertiem dažādos klubos un festivālos Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Spānija, pēdējā pusotra gada laikā, puiši ir nolēmuši laist klajā arī pirmo radio singlu “Sexual beats”. Sadarbībā ar “Platforma music” no šodienas digitālā veidā www.PlatformaMusic.lv būs pieejama grupas mūzika, tai skaitā arī “Sexual Beats”. Kā arī visiem būs pieejama bezmaksas lejupielāde grupas prezentācijas dziesmai “VERY COOL PEOPLE”, kuru puiši atskaņo pirms katra koncerta, kāpjot uz skatuves. Atver Platforma Music mājas lapā singlu “Sexual Beats” un tur būs dota instrukcija, kā tikt pie bezmaksas dziesmas.

Pasākumu atbalsta: inbox.lv, LMK, LZK, Platforma music, Ritma Institūts, jazzmusic.lv, RTU studentu klubs, RTU.

Elvijs Grafcovs - guitar;
Artis Ločmelis - sax;
Māris Vitkus - piano;
Toms Poišs - bass;
Jānis Jaunalksnis - drums;
Special guests:
Alise Kante - vocal;
DJ Rob4Real

Vieta: Pulkvedim neviens neraksta
Ieeja: 21:00
Ieejas maksa: 3 Ls

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV