Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

„Muse” pievēršas klasiskajai mūzikai?

Agnese Stafecka, 03.03.2009. 12:05

Slavenā britu rokgrupa „Muse” apgalvo, ka to nākamais studijas albums būs ieturēts klasiskās mūzikas stilā, kas palīdzētu grupai nokļūt populārās radiostacijas „Classical FM” ēterā.
„Muse” pievēršas klasiskajai mūzikai?

Grupa strādā pie jaunā albuma, kas nāks klajā vienlaicīgi ar šā gada rudenī paredzēto koncerttūri. Intervijā ar „BBC 6 Music” grupas līderis Metjū Balamijs atklāj: „Šis albums ir simfonisks. Tajā noteikti ir skaņdarbi, kas saplūst viens otrā līdzīgi kā orķestrī; tas pamatā varētu padarīt šo albumu par klasiskās mūzikas darbu, novirzoties no rokmūzikas. Un ziniet, mēs nokļūsim „Classical FM” ēterā!”

Grupas līderis jau iepriekš teicis, ka darbs pie jaunā albuma nav ritējis raiti, jo pamatā visu veicis pats. Pašlaik grupa ir albuma veidošanas pusceļā. „Muse” solists un ģitārists apgalvo, ka nākamo mēnešu laikā grupai jāsāk skaidri saprast, kas īsti tiks darīts un kas tiks ietverts jaunajā albumā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV