Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Grupa „Livido” sveiks sieviešu dienā un uzstāsies klubā „Kabata”

Elīna Simsone, 03.03.2009. 12:18

Sestdien, 7. martā muzikālā apvienība „Livido” sniegs īpašu sveicienu Sieviešu dienā un plkst. 23:00 kāps uz muzikālā kluba „Kabata” skatuves.
Grupa „Livido” sveiks sieviešu dienā un uzstāsies klubā „Kabata”

Lai iepriecinātu Latvijas sievietes, grupa „Livido” ir sarūpējuši īpašu Sieviešu dienas ieskaņas programmu un jau 7. marta plkst. 17:00 viesosies T/C „Galerija Centrs” un sniegs akustisko koncertu, bet plkst. 21:00 savas durvis vērs mūzikas klubs „Kabata”, kur grupas dziesmu pavadībā varēs sagaidīt Sieviešu dienu.

Muzikālā apvienība „Livido” izveidojās 2007. gada vasarā, kad no dažādām Latvijas malām Rīgā iebrāzās četri jauni, jautri, ambiciozi un sapņaini puiši ar vēmi radīt mūziku. Un nolēma dzīvot ar mērķi iepriecināt un likt padomāt pasaulei un apkārtējiem par lielajām un mazajām lietām mums apkārt, par to, ko sniedz dažādas emocijas mūsu dzīvē, par mīlestību, draudzību un dažādiem sīkumiem un lielumiem, spēlējot noskaņām bagātā pop-rock stilā.

Pirmais grupas „Livido” koncerts bija Liepājā Fontaine palace konkursa „Flashlight” ietvaros, kurā pašiem negaidot guva pirmo vietu un iespēju tikt nākamajā kārtā.

Koncerta norises vieta: klubs „Kabata”, Peldu iela 19

Studentiem atlaides!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV