Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Sagaidām pavasari ar dziesmām par puķēm

Jānis Penka, 05.03.2009. 14:12

Sagaidot pavasari, Platforma Music ir izveidojusi īpašu mūzikas izlasi ar dziesmām par puķēm. Piedalies konkursā un saņem šo izlasi par brīvu.
Sagaidām pavasari ar dziesmām par puķēm

Izlasē iekļautas dziesmas no Platforma Music kataloga, dziesmas izpilda populārākie Latvijas dziedātāji un grupas – A-Europa – Baltās rozes, Viktors Lapčenoks – Zied ievas Siguldā, Ojārs Grīnbergs – Mežrozīte, Dāmu pops – Manas mīļākās puķes, Apvedceļš – Saulespuķe, Čikāgas piecīši – Roze un daudzas citas jau tautā iemīļotas dziesmas.

Pavasarīgu noskaņu radīšanai aicinām iesūtīt pašfotogrāfētas bildes par tēmu pavasara ziedi – trīs labāko bilžu autori saņems dziesmu izlasi par brīvu! Bildes sūti uz e-pasta adresi usual70daze@photos.flickr.com. E-pastā norādi savu kontaktinformāciju! Bildes būs apskatāmas Platforma Music mājas lapā.

Ja Platforma Music mājas lapā atrodi vēl kādu dziesmu par puķēm, sūti to uz info@platformamusic.lv un dziesma tiks pievienota izlasei. Pirmie trīs acīgākie mājas lapas apmeklētāji saņems izlasi par brīvu!

Foto un dziesmu ideju konkurss norisināsies līdz astronomiskajam pavasara sākumam - 20.martam!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV