Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Mūziķi Gustavo un Dons dodas jaunajā 1000 jūdžu ekspedīcijā uz Indiju

Atis Balodis, 05.03.2009. 21:32

7.martā sāksies studijas „Q filma” nu jau ceturtā piedzīvojumu ekspedīcija „1000 jūdzes Indijā”.
Mūziķi Gustavo un Dons dodas jaunajā 1000 jūdžu ekspedīcijā uz Indiju

No Rīgas ekspedīcija dosies uz Indijas pilsētu Čenaju, no kuras divās speciāli aprīkotās apvidus automašīnās ceļotājiem būs jāveic vairāk kā 2000 kilometru garš maršruts, kura laikā jāpārvar sarežģīti kalnu ceļi Austrumgatu  kalnu masīvā, necaurejami džungļi gar Bengālijas līča piekrasti, bet pats galvenais ekspedīcijas dalībnieki nokļūs pie tā saucamā Ādama tilta jeb ceļa uz paradīzi, kas pirms vairākiem tūkstošiem gadu savienoja Indiju un Šrilanku. Līdz mūsdienām zinātnieki mēģina saprast, vai zemes strēle vairāk kā 40 jūdžu garumā ir dabas vai cilvēka veidota.

Piedzīvojumu ekspedīcijā „1000 jūdzes aiz polārā loka kopā ar pieredzējušo ceļotāju Edgaru Zaķi dosies arī mūziķi Dons un Gustavo, kā arī radio dīdžejs Egons Reiters un Karaliskā improvizācijas teātra aktieris Jānis Skutelis.

Egons Reiters (radio SWH): „Ja tu dodies uz Indiju ar domu tur atrast dzīves īstenību, tad visdrīzāk tas arī izdosies.”

Dons (dziedātājs): „ Bailes šeit ir pilnīgi nevietā, ja kaut kam ir jānotiek, tad tas arī notiks.”

Gustavo (mūziķis): „Es zinu, ka Indijā ir tik daudz kā interesanta, ko mēs pat nevaram iedomāties, dzīvodami šeit.”

Šo projektu atbalsta uzņēmumi Cēsu alus, Turtle Wax un WD40 kā arī Krievijas kompānija „Ekspedition”, kura jau vairākus gadus palīdz realizēt šo projektu Latvijā.

Atis Balodis (Q filma producents): „Indijas ekspedīcija kardināli atšķirsies no iepriekšējiem 1000 jūdžu projektiem, jo sastādītais maršruts ir ne tikai sarežģīts un grūts,  bet šoreiz ceļotājiem būs daudz vairāk jākontaktējas ar vietējiem iedzīvotājiem un  ar viņu palīdzību jānokļūst līdz mērķiem.”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV