Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Psihodēliskais laika zudums

Aiga Leitholde, 08.03.2009. 13:29

Piektdien, 6.martā koncertu klubā „Depo” sava jaunākā albuma „Daughters of Molestia” prezentācijas ietvaros sniedza grupa „Soundarcade”. Bez viņiem uz skatuves kāpa arī grupas „Tesa” un „Amorālā Psihoze” .
Psihodēliskais laika zudums

Grupas „Soundarcade” psihodēliskie muzikālie eksperimenti uz ķermeni iedarbojas tūlītēji, izjaucot ierasto laika skaitīšanas sistēmu, jo dziesmas kļūst par vienotu garu pārdzīvojumu. Daļa audiālo noskaņu apreibušie klausītāji ērti iekārtojas uz kluba grīdas, pārējie šūpojas mūzikas ritmos. Futūristiskas priekšnojautas, vienkārši chill out , bet varbūt personīgās pasaules būtības atklāšana? Šajā koncertā video projekcijas atgādināja improvizāciju par „baltās gaismas” tēmu. Atkal jau ierasti šķiet, ka koncerts ir bijis krietni par īsu. Beidzot ar savu zināmāko dziesmu „Crane”, iespējams varēja sadzirdēt fanu balss mehānisma līdzdarbību. Lai nu kā, bet viens paliek drošs - „Soundarcade” noteikti ir ļoti spēcīga koncertu grupa.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV