Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

„De Phazz” ieraksta albumu kopā ar orķestri

Jānis Penka, 10.03.2009. 17:55

Vācu grupa “De Phazz” piedāvā savu jaunāko albumu “Big”, kuru grupas līderis Pits Baumgartners ierakstījis kopā ar Vācijas radio bigbendu.
„De Phazz” ieraksta albumu kopā ar orķestri

Lai arī albumā iekļauto dziesmu nosaukumi grupas cienītājiem šķitīs pazīstami, „De Phazz” uzsver, ka tā nav kārtējā labāko dziesmu izlase. Šajā albumā grupa interpretē savas veiksmīgākās dziesmas jaunā skanējumā, piedaloties Frankfurtes radio bigbendam “Hessischer Rundfunk” Jorga Kellera vadībā.

„De Phazz”, kuri savu mūziku dēvē par postmodernu džeza un popmūzikas kolāžu, jaunajā albumā nav baidījušies riskēt ar savu skanējumu, raksturojot to ar itāļu vārdu “grandezza”.

Albumā savas vokālās prasmes lieliski demonstrē ilggadējie „De Phazz” vokālisti Pata Epltone (Pat Appleton) un Karls Frīrsons (Karl Frierson). Albuma ierakstā pēc ilgāka pārtraukuma pievienojas arī viens no grupas dibinātājiem – trombonists Otto Engelhards.

Albums “Big” – tās ir lielas melodijas, liels orķestris un liels baudījums.

Albumā iekļauto dziesmu saraksts:

1. The Mambo Craze
2. Jazz Music
3. Belle de Jour
4. Jim The Jin
5. Jeunesse Doree
6. Death by Chocolate
7. Something Special
8. Excoursion en Mer
9. Preaching To The Choir
10. Dummes Spiel
11. Heart Gallery
12. Jeunesse Doree (Dub Mix)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV