Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Flowing Tears - „Thy Kingdom Gone” (Ascendance Records, 2008)

Ian, 10.03.2009. 22:02

Lieliskā Vācijas Gothic Rock grupa pēc čatru gadu pātraukuma, neskaitot 2007. gadā izdoto koncertalbumu „Live In Berlin”, 2008. gada oktobrī izdeva jaunu studijas albumu „Thy Kingdom Gone”.
Flowing Tears  - „Thy Kingdom Gone” (Ascendance Records, 2008)

Arī šajā albumā saglabāta „Flowing Tears” raksturīgā vidēja tempa ritmika, melodiskās ģitāras un izteiksmīgais dziedātājas Helen Vogt sniegums. Tomēr „Thy Kingdom Gone” skan daudz smagāk, tumšāk par priekšgājēju „Razorbliss” (2004), lielāks uzsvars likts uz bungu skanējuma paplašināšanu, bundziniekam ir dots daudz vairāk telpas, lai izpaustos, kas jau ir dzirdams pirmās dziesmas „Orhidfire” ievadā. Ģitāras ir nonākušas vēl vairāk skaņas sienas priekšgalā, ģitāru solo šajā albumā ir krietni vairāk, un tie kļuvuši arī melodiskāki. Klausoties „Thy Kingdom Gone”, brīžiem nepamet sajūta, ka ierakstā ģitāras iespelējis Greg Mackintosh no „Paradise Lost”. „Flowing Tears” šajā albumā daudzās dziesmās un kopējā albuma noskaņā skan ļoti tuvu Jorkshīras gothic metal karaļiem, kas nebūt nav negatīvi - vairāk gan labi, jo šādi „Flowing Tears” noteikti var iegūt daudzu „Paradise Lost” klausītāju simpātijas. Visiem Gothic Rock cienītājiem – Must Have albums!
www.myspace.com/flowingtearsofficial

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV