Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Hansabankas kora koncerts

easyget.lv, 16.04.2007. 08:30 | komentāri (16)

Hansabankas koris ir pirmais bankas koris Latvijā, kam nu jau rit ceturtais gads. LU Lielajā Aulā piektdien 13.aprīlī izskanēja kārtējais saturiski piesātinātais koncerts.
Hansabankas kora koncerts

Galerijas:

Kora plānos ir arvien augstāku mērķu uzstādījums un tiek veikts nopietnāks darbs to sasniegšanai, koris neatlaidīgi strādā pie sava vokālā un mākslinieciskā līmeņa celšanas, lai varētu brīvi izvēlēties un izpildīt dažādu stilu un laikmetu kora mūziku.

Šis pavasara koncerts ir apliecinājums tam, ka kora dalībnieki diriģenta Artūra Ancāna vadībā tik tiešām iegulda daudz darba katrā no dziesmām, jo koncertā izskanēja ne tikai dziesmas latviešu ,bet arī latīņu, angļu un pat gruzīnu valodā.
Tik tiešām ir jāpriecājas par ikkatru koncertu, kas sniedz iespēju baudīt dzīvo mūziku, jo koncertā piedalījās arī jaunās kamermūzikas ansamblis ALTERA VERITAS, kas izveidots ar mērķi atskaņot mūsdienu komponistu mūzikas programmas netradicionālam instrumentu sastāvam. Instrumenti, ko izmanto ALTERA VERITAS ir: kokle, basa kokle, pikolo flauta, flauta, basa flauta un akordeons.

Ir jācer, ka šādi koncerti tiks organizēti arvien vairāk un ka līdz ar to pieaugs arī apmeklētāju skaits.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV