Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

„The Stone Roses” plāno atkal apvienoties

Agnese Stafecka, 17.03.2009. 14:19

Britu laikraksts „The Mirror” ziņo par leģendārās Mančesteras rokgrupas „The Stone Roses” atkal apvienošanos oriģinālajā sastāvā jau šogad. Zināms, ka grupa apvienosies, lai šī gada vasarā sniegtu 21 koncertu Apvienotajā Karalistē.
„The Stone Roses” plāno atkal apvienoties

„The Mirror” rīcībā ir informācija no kāda avota, kas vēsta - „Pagāja ilgs laiks, kamēr grupas līderis Ians Brauns piekrita šim projektam. Pārējiem grupas dalībniekiem nebija nekādu iebildumu, it īpaši, zinot, cik projekts būs ienesīgs.”

Paredzēts arī, ka grupa varētu uzstāties „Coachella” festivālā, kas norisināsies jau pēc mēneša, tomēr grupas vārds dalībnieku sarakstā vēl nav oficiāli iekļauts.

Šogad aprit 20 gadi kopš grupa laida klajā savu pirmo albumu „The Stone Roses”.

Neņemot vērā baumas par grupas apvienošanos, zināms, ka Ians Brauns pašlaik strādā pie solo albuma, kas tiks pabeigts un izdots pirms jebkādu citu projektu īstenošanas, šajā gadījumā – grupas apvienošanās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV