Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Maijā nāks klajā Igija Popa džeza albums

Agnese Stafecka, 26.03.2009. 16:06

Jaunais Igija Popa albums iznāks šā gada 18. maijā.
Maijā nāks klajā Igija Popa džeza albums

Kā jau iepriekš ziņojis „NME”, leģendārais panks Igijs Pops, franču literatūras iedvesmots,  ierakstījis jaunu albumu „Préliminaires”(no franču val. – „priekšspēle”), kas ieturēts džeza stilā. Igijs Pops atklājis, ka ierakstījis šo džeza albumu, iedvesmojoties no franču rakstnieka Mišela Velbeka romāna „Varbūt ir sala” („La Possibilité D'une Ile”).

Mūziķis skaidro: „Grāmata ir par nāvi, seksu, cilvēces bojāeju un vēl par šo to itin smieklīgu. Es to lasīju ar patiesu baudu un domās radīju mūziku, kas raksturotu manas izjūtas, lasot šo darbu.”

Igijs Pops: „Šis ir mierīgāks albums, ieturēts džeza stilā. Tas tāpēc, ka man vienkārši kļuva slikti, klausoties idiotiskus huligānus, kas ar ģitārām skaļi spēlē ļoti sliktu mūziku. Tad es sāku klausīties Lūisa Ārmstronga un Dželija Rola Mortona Ņūorleānas stila džezu. ”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV