Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Stīvija Niksa izdod DVD ierakstu

Jānis Penka, 31.03.2009. 18:16 | komentāri (1)

Amerikāņu dziedātāja un grupas “Fleetwood Mac” dalībniece Stīvija Niksa (Stevie Nicks) mūzikas izdevniecības “Warner Bros.” apgādā izdevusi jaunu koncertierakstu DVD formātā – “Live In Chicago” un CD albumu “The Soundstage Sessions”.
Stīvija Niksa izdod DVD ierakstu

Stīvijas Niksas jaunākā koncertprogramma sākās 2005.gada 11.maijā Lasvegasā un ar nelieliem pārtraukumiem viņa ar to ceļā pavadīja 3 gadus. Čikāgas koncerts filmēts 2007.gada oktobrī TV programmas “Soundstage” ietvaros un Niksa tajā izpilda “Fleetwood Mac” klasiku un savas solodziesmas.

Čikāgas koncertā Niksa kā viesmākslinieci uzaicinājusi dziedātāju Vanesu Karltoni (Vanessa Carlton), ar kuru kopā viņa dziedājusi arī savās iepriekšējās divās turnejās. Koncertā Niksa un Karltone kopā izpilda Bonijas Reitas (Bonnie Raitt) dziesmu “Circle Dance”.

Koncertierakstā dziedātāja izpilda arī vienu no savām mīļākajām dziesmām - Deiva Metjūza (Dave Matthews) skaņdarbu “Crash Into Me”, kurš sākotnēji iznāca 1996.gadā. Koncertu noslēdz Niksas versija par Led Zeppelin dziesmu “Rock And Roll”.

Stīvijas Niksas iepriekšējais koncerts tiks filmēts tālajā 1985.gadā – Redrokā, Kolorādo.

CD albumā “The Soundstage Sessions” iekļautas dziesmas no Čikāgas koncerta. Skaņu ierakstu studijā Nešvilā dziedātāja ierakstīja papildus stīgu instrumentu un vokāla partijas. Albumā arī dzirdama dziesma “Beauty And The Beast”, kuru autortiesību nesaskaņu dēļ Niksa nevarēja iekļaut DVD ierakstā.

Koncerta DVD iekļauto dziesmu saraksts:
1. Stand Back
2. Enchanted
3. If Anyone Falls In Love
4. Rhiannon
5. Crash Into Me
6. Dreams
7. Sorcerer
8. The One
9. Gold Dust Woman
10. I Need To Know
11. Circle Dance
12. Landslide
13. Sara
14. Fall From Grace
15. How Still My Love
16. Edge Of Seventeen
17. Rock And Roll

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV