Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Bigbends „Valmieras puikas” uzvar vieglās un džeza mūzikas izpildītāju konkursā Paņevežā

Līga Tarbuna, 08.04.2009. 09:43

3.aprīlī Paņevežā (Lietuva) norisinājās vieglās un džeza mūzikas izpildītāju konkurss. Konkursā piedalījās bigbends „Valmieras puikas” Gunāra Geduševa vadībā, iegūstot 1.vietu savā vecuma grupā.

„Konkursā dalībnieki piedalījās trīs vecuma grupās. Katram kolektīvam bija jāizpilda sagatavota 15 minūšu programma. Konkursa dalībnieki bija ļoti dažādi – uzstājās gan saksofonu kvartets, akordeonistu trio, gan dziedātāji no Lietuvas,” informē bigbenda „Valmieras puikas” vadītājs Gunārs Geduševs.

Jau ziņots, ka Valmieras Mūzikas skolai izveidojusies veiksmīga sadarbība ar kolēģiem Paņevežā. Bigbenda „Valmieras puikas” dalība konkursā Lietuvā ir viens no sadarbības piemēriem. Tuvākajā laikā plānota arī Paņevežas mūzikas skolas pedagogu delegācijas vizīte Valmieras Mūzikas skolā, kur viesi piedalīsies mācību procesā un vienosies par turpmākajām abu izglītības iestāžu sadarbības iespējām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV