Pirmdiena, 10.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Malva, Anatols;

DNight Club 2009 atklāšanā viesosies Baltijas klubu līderis – Lietuvas premjerdīdžejs Marius Ivanoff

Viktors Bukults, 10.04.2009. 15:02

Piektdien, 24. aprīlī, Valmieras Multiklubā tiks atklāta jaunā alus dzēriena  "Dnight" atbalstītā pasākumu sērija, kuras ietvaros visa gada garumā populārākajās Latvijas izklaides vietās varēs baudīt pasaules slavenu dīdžeju sniegumu un citus "Dnight" sarūpētus pārsteigumus.
DNight Club  2009 atklāšanā viesosies Baltijas klubu līderis – Lietuvas premjerdīdžejs Marius Ivanoff

"Dnight" Club 2009 atklāšanas pasākumā Valmierā apmeklētājus sagaida īpašs notikums - Baltijas klubu līdera, Lietuvas premjerdīdžeja un "Dnight" tūres oficiālā rezidenta - Marius Ivanoff uzstāšanās.

Tāpat visiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja nobaudīt jaunos "Dnight" alus dzērienus ar degvīna tekilas garšām, baudīt "Dnight" go-go meiteņu uzstāšanos, būs arī dažādi interaktīvie pārsteigumi ar vērtīgām balvām no "Sony", kā arī īpaši šim pasākumam veidots stends, kur ikviens pasākuma viesis varēs fotografēties un bez maksas saņemt bildes.

"Dnight" pasākumu sērijas atklāšanas īpašais viesis - Marius Ivanoff - ieguvis neskaitāmas mūzikas kritiķu atzinības, tai skaitā četrus Best Lithuanian DJ titulus. Arī Latvijas eksperti jau pēc viņa debijas Rīgā 2003.gadā, vienbalsīgi pasludināja Marius Ivanoff par vienu no visu laiku spēcīgākajiem Baltijas progressive house dīdžejiem, pieprasījuma ziņā pielīdzinot viņu Latvijā atzītākajam DJ - Bogdan Taran.

Marius Ivanoff nebaidās eksperimentēt ar stiliem. Atšķirīgos žanrus, ko pieņemts uzskatīt par nesaderīgiem, viņš sakārto īpašā harmonijā.

Pagājušā vasarā Marius atzīmēja savas radošās solo karjeras 15 gadu jubileju. Šajā laikā slavenais dīdžejs spējis noturēties uz klubu mūzikas pjedestāla. Pirms 10 gadiem Mariusam pievienojās skatuves partneris Mindaugelis. Šobrīd abi dīdžeji gatavojas laist klajā pirmo studijas albumu.

Pateicoties "Dnight" tūrei, pasākuma apmeklētājiem būs iespēja pirmajiem dzirdēt jaunā albuma dziesmas.

Alus dzēriens „Dnight” ir jauna veida atspirdzinošs alus dzēriens ar 5,5% alkoholu, kas īpaši paredzēts visiem, kam patīk nakts dzīves piedzīvojumi un jautrība. Pildīts stilīgās 0,33l pudelēs ar viegli atveramo pull-off korķi, “Dnight” ir ērti lietojams kā no pudeles, tā glāzēm bāros, klubos un mājas ballītēs kopā ar draugiem.

Gribi vairāk..? Tiekamies ””Dnight” Club 2009” atklāšanas pasākumā  Valmieras Multiklubā, 24. aprīlī. Sākums plkst. 23.00.  

Papildus informācija:
www.dnight.eu
www.myspace.com/mariusivanoff
www.discorecords.lv

Pasākumu informatīvi atbalsta: www.draugiem.lv, www.orb.lv, www.nightlife.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV