Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Mūzikas konkurss „Bliez Pa Pirmo” uzņem apgriezienus

Jolanta Buša, 17.04.2009. 15:43 | komentāri (2)

Konkursa „Bliez Pa Pirmo” otrā atlases kārta jau tuvojas. Jau 30. aprīlī, plkst. 20:00, Vecrīgas klubā „Space Dog”, sacentīsies nākamie 15 dalībnieki, kuri ir solījuši ne mazums pārsteigumu konkursa „Bliez Pa Pirmo” apmeklētājiem. Dalībnieku vidū būs tādi mūziķi kā Emi, „2tie”, „Whore Glamourama”, „The BLACK TEA”, „75.5 santīmi makā”, „Between the Lines”, „Mismach”, „DoVeins” un citi.
Mūzikas konkurss „Bliez Pa Pirmo” uzņem apgriezienus

„Bliez Pa Pirmo” ir konkurss Latvijas jaunajiem talantiem mūzikas industrijā. Tajā uzstājas gan solo-mākslinieki, gan mūzikas grupas vecumā no 16 līdz 25 gadiem. Neatkarīgi no tā, kuru mūzikas stilu viņi pārstāv, viņi visi sacenšas par balvu fondu 5000 Ls vērtībā, kuru kāds no viņiem iegūs „Bliez Pa Pirmo” konkursa fināla koncertā 15.augustā.

Konkurss „Bliez Pa Pirmo” ir radīts tam, lai Latvijas mūzikas jaunie talanti spētu sevi parādīt uz Lielās skatuves, iepazīt mūziķa dzīvi, kā arī piesaistīt sev arvien jaunus klausītājus un vairot savu fanu pulku. Balvu fonds 5000 Ls apmērā ir paredzēts uzvarētāja/u mūzikas menedžmenta pasākuma kompleksam – ieraksts studijā, videoklipa filmēšana, foto-sesija, koncertu organizācija, prezentācijas pasākumi u.c.

Ieejas biļetes uz šo pasākumu var iegādāties „Biļešu serviss” kasēs par 3 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV