Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Iznācis pirmais Pielūgsmes DVD Latvijā

Filips Baumanis, 23.04.2009. 10:45

Iznācis pirmais Pielūgsmes DVD Latvijā “Jauns Sākums” ar 100% latviešu autoru dziesmām, kuri zināmi no tādām grupām, kā „Jorspeis”, „Xenos”, „Tramplīni”, „Manhu”, „Metanoia”, „Palm”, „Secondchance” un citām.
Iznācis pirmais Pielūgsmes DVD Latvijā

DVD tiek veidots projekta „Jauns Sākums” ietvaros, kas aizsākās jau 2008. gadā ar pielūgsmes pasākumu, kurā tapa šis ieraksts.

“Līdz šim daudzās draudzēs dziedāja ārzemēs rakstītas dziesmas, kuras tika tulkotas. Mēs domājam, ka latviešiem ir jādzied latviski un jādzied dziesmas, kas tapušas tepat Latvijā. Tulkojot pazūd dziesmas vārdu skanīgums vai arī tie zaudē savu oriģinālo nozīmi” stāsta “Jauns Sākums” pielūgsmes vadītājs Filips Baumanis. “Ar šo projektu gribam atbalstīt vietējos autorus popularizējot viņu darbu un aicinot rakstīt vēl vairāk jaunu pielūgsmes dziesmu”.

Diskā iekļautas 14 dziesmas ar subtitriem latviešu un angļu valodās, bilžu slaidrādes un video reklāmiņas. “Tā kā šis ir pirmais Pielūgsmes DVD Latvijā, tad lielu uzmanību pievērsām gan video filmēšanas kvalitātei, gan pēcapstrādes procesiem. Šī iemesla dēļ DVD iznāk tikai tagad – desmit mēnešus pēc ieraksta tapšanas” atzīst projekta producents un pēcapstrādes vadītājs Kārlis Jaunzems. Viens no kvalitātes rādītājiem ir Dolby Laboratories izsniegtais sertifikāts.

“Jauns Sākums” pielūgsmes DVD var iegādāties www.jaunssakums.lv Tur arī pieejams saraksts ar pārējām tirdzniecības vietām, kā arī informācija un video materiāli par projektu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV