Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Leģendārais DJ Duo uzstāsies festivālā „Pure Future” Trakai pilī

Viktors Bukults, 27.04.2009. 09:50

1. augustā gaidāms lielākais deju mūzikas festivāls Lietuvā. Unikālais notikums pasaules deju mūzikā notiek pils galmā, uz salas ezera vidū, seno lietuvas karaļu dzīvesvietā – Trakai pilī. Šī būs piektā festivāla gadadiena, kurā piedalīties ir aicināti vairāk nekā 5000 cilvēku.  Jubilejas festivāla galvenie viesi būs - pasaules Dj duets numur 1 - DJ Sasha & John Digweed. Šī būs deju mūzikas dzīvo ikonu pirmā uzstāšanās kopā Austrumeiropā.
Leģendārais DJ Duo uzstāsies festivālā „Pure Future” Trakai pilī

Šajā 2009 gadā festivāls piedāvā nosaukumu Hacienda, un šī gada svinības sauks „Pure Future Hacienda Tour”. Nosaukums nav nejaušība - Hacienda bija vecākais klubs Mančesterā, kurā aizsākās Sasha un Digweed draudzība apmēram pirms 15 gadiem.

Pasaules vadošie klubi un festivāli stāv rindā, lai uzaicinātu DJ's Sasha un John Digweed, bet uz 1.augusta nakti duo izlēmis uzstāties Lietuvā, lai sniegtu ne tikai Baltijā, bet arī Austrumeiropā vienīgo savu uzstāšanos.  Trakai pils aizvadīs piekto mūzikas, mākslas un mūsdienu tehnoloģiju gadadienu festivālā "Pure Future".

Galveno viesu apbrīnojamās biogrāfijas

Sasha (dzimis kā Aleksandrs Pols Koe 1969 gada 4 septembrī Velsā) ir velsiešu DJ un producents. Sasha sāka savu karjeru kā acid house dīdžejs 80 gadu beigās un kļuva par centrālo figūru elektroniskās deju mūzikas attīstībā un popularizēšanā. Ar John Digweed viņš sāka sadarboties ap 1993.gadu, izdodot starptautiskās kompilācijas (citu mākslinieku darbus abi popularizēja nepārtraukti, pateicoties kam kļuva par tā laika spēcīgakajiem navigatoriem uz deju mūzikas skatuves). Ar savu pieejas metodi Sasha un Digweed ir nospēlējuši nozīmīgu lomu mūsdienu deju mūzikas attīstībā.

Sasha remiksu apjoms nav iekļaujams vienā relīzē, vien jāatzīmē vairāki UK TOP  singli un Remixi, kurus viņš veidojis tādiem māksliniekiem kā Madonna un „The Chemical Brothers”. Viņa remiks Felix da House Cat’s skaņdarbam "Watching Cars Go By" saņēma 2004. gada nomināciju uz "Grammy" balvu.  Sasha remiksu un singlu muzikālās struktūras bieži apvieno daudzus elektroniskās mūzikas žanrus, kas padara par grūtu darbu kritiķiem noteikt viņa mūzikas stilu.

Thomas John Digweed ir dzimis Anglijā  1967 gada 1. janvārī un progresīvās deju mūzikas atbalstītājiem viņa vārds vair komentārus neprasa. 2007. gadā Lielbritānijas ikgadējā "DJ Mag" DJ aptaujā viņš ieņēma trešo vietu un tika kronēts kā planētas atzītākais progressive house dīdžejs. John Digweed radiošovs ”Transitions”vēljoprojām ir polulārākais planētas radiošovs progressive house mūzikas žanrā.

Sasha kopā ar John Digweed  nav pametuši ikgadējo "DJ Mag" DJ aptaujas TOP 10 jau 9 gadus un 2001, gadā viņi pārliecinoši ieņem pirmās divas vietas. Viņu DVD izdotā tūre "Delta Heavy", kura norisinājās ASV ir visu laiku apjomīgākā dīdžeju tūre deju mūzikas vēsturē.

Specefekti

”Pure Future Hacienda” jubilejas apmeklētājus neatstās bez pozitīviem pārdzīvojumiem, sniega, aukstā gaisa lielgabaliem, lāzeriem un brīnišķīgas uguņošanas debesīs visas nakts garumā.

VIP - šī biļete ļaus staigāt visur, izņemot aizliegtās zonas. Cilvēki ar šo biļeti drīkstēs ieceļot Trakai pils Karaļu zālē, kurā tiks piedāvāti dzīvie koncerti. Atsevišķs bārs Karaļiem. VIP biļešu cena tikai 58 €.

M VIP biļetes – iekļauj dīvanu galvenās skatuves priekšā, atsevišķu bāru, pakalpojumus. Biļetes cena vienai personai - 247 €.

Sasha un Digweed VIP – ložu ar dīvānu, kurā vieta 6 personām, – cena 3479 €.

VIP House - atsevišķs pakalpojums, mēbeles, sildītāji,un jumts pretim galvenajai skatuvei, individuāli izstrādāti istaba 20 cilvēkiem – cena 10145 €. Ja tā kļūs publiski pieejama, cena tiks izskatīta jums atsevišķi. Liela pieprasījuma rezultātā VIP House biļešu cena var  palielināties.

Visus VIP House, M VIP vai Sasha un Digweed VIP biļešu īpašniekus akceptēs tikai VIP administrācija. Īpašniekam var tikt atteikta ieeja VIP zonā. Šajā gadījumā jums naudu tiks atgriezta.

Lai iegūtu vairāk informācijas sakarā ar VIP biļešu iegādi, lūgums rakstīt uz: info@pureculture.lt  

Pirmās 300 biļetes Latvijas fani par īpašu cena, tikai 100 Lt (aptuveni 20 Ls) Latvijā var iegādāties internetā BILETE.LV: http://www.bilete.lv/Event/378

Pasākuma ilgums: 8 stundas 30 min.

Sīkāka informācija: tel. 1188

Papildus info: www.purefuture.lt

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV