Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Tasty Soundz, piedaloties Catherine, izdod singlu “Galactica”

Andre Crash, 27.04.2009. 13:27 | komentāri (2)

Burtiski pirms pāris dienām, 25.aprīlī, Anglijas leibla Daddy Funk 45 paspārnē tika izdots Latvijas producentu apvienības Tasty Soundz jaunais singls "Galactica".
Tasty Soundz, piedaloties Catherine, izdod singlu “Galactica”

Singls sastāv no oriģinālās kompozīcijas un sešām variacijām, kuru tapšanā piedalījās mūsu valsts klubu kultūras aprindās pazīstamie dīdžeji Kaspars Kondrats, Rolands Priverts, kā arī Al Dee.

Savu pirkstu pielikuši arī  producenti no jau minētā leibla Daddy Funk 45, papildus radot vēl četras jaunas dziesmas versijas.

Skaņdarba CD prezentācija norisinājās 13.martā klubā "Essential", "Kwadrat Concept" ietvaros, līdz ar to īpaši aktīvie pasākuma apmēklētāji iepazinās un ieguva savā īpašumā šo singlu vēl mēnesi pirms tā iznākšanas.

Šobrīd "Galactica" ir guvis pozitīvas atsauksmes no dažādiem pasaules līmeņa māksliniekiem, piemēram, Funkagenda, Hoxton Whores, Robert Owens, Stereo Mutants, kā arī pavasara sākumā tika prezentēta ikgadējā WMC MIAMI 2009 konferencē ASV.

"Tasty Soundz ft. Catherine - Galactica" ir iespējams paklausīties un iegādāties Traxsource.com (http://www.traxsource.com/index.php?act=search&ss=Tasty+Soundz+ft+Catherine&sc=artists), kā arī drīz būs pieejams arī visos pārējos lielākajos online mūzikas veikalos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV