Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Liepājā sākas kristīgās mūzikas festivāls „Nāc un elpo brīvi! 2009”

Arita Mizēna, 30.04.2009. 11:40 | komentāri (3)

Piektdien, 1. maijā, Liepājā sākas kristīgās mūzikas festivāls „Nāc un elpo brīvi! 2009”. Pasākums notiek jau ceturto gadu pēc kārtas un ir kļuvis par iemīļotu tradīciju ne tikai liepājnieku, bet arī daudzu Latvijas kristiešu vidū.
Liepājā sākas kristīgās mūzikas festivāls „Nāc un elpo brīvi! 2009”

Festivāla atklāšanas pasākums notiks 1. maijā plkst.18:00 Liepājas baptistu Pāvila dievnamā Kuršu ielā 19. Pasākumu atklās muzikāls projekts Liepaja Worship band un uzrunu klātesošajiem teiks Raimonds Logins. Turpat, Pāvila dievnamā, plkst. 20:30 notiks pasākums Time Out, kur muzicēs Rīgas Jēzus draudzes slavēšanas grupa.

2. maijā plkst.17:00 Liepājas Olimpiskajā centrā notiks pielūgsmes vakars ar grupas "Vējš" un Āgenskalna draudzes slavas un pielūgsmes grupas dalību. Būs arī projekta "Jauns sākums" DVD diska prezentācija. Plkst.20:00 - „Nāc un elpo brīvi! 2009” Lielkoncerts, kurā ar savu dalību klausītājus priecēs tādas grupas un mūziķi kā Valdis Indrišonoks, "Revival", un „Jorspeis".

3. maijā plkst. 16:00 Pāvila dievnamā noslēguma pasākums, bet 4. maijā plkst. 15:00 Sv. Trīsvienības baznīcā notiks klasiskās mūzikas koncerts ar Latvijas Nacionālās operas solistes Evitas Raitumas, ērģelnieka Tālivalža Dekšņa un kora „Laiks” dalību.

Visi festivāla koncerti un semināri notiek bez maksas vai pret ziedojumiem.

„Nāc un elpo brīvi! 2009” norisināsies no 1. – 4. maijam. Pasākums tapis ar Liepājas pilsētas Domes Kultūras pārvaldes, Liepājas Olimpiskā centra un daudzu citu atbalstītāju palīdzību.

Plašāka informācija par pasākumu: www.paviladraudze.lv; nacunelpobrivi.blogspot.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV