Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Mūziķi aicina uz Māmiņdienas koncertu

Jānis Penka, 05.05.2009. 11:12 | komentāri (1)

Platforma.lv un Pro1 HD Studio organizētā dzīvās mūzikas festivāla ietvaros klubā “Essential” svētdien, 10.maijā Māmiņdienas koncertu sniegs Liene Šomase, Yana Kay un Intars Rešetins, Ginta Ēķe, Markus Riva un Kristīne Grundmane. Koncerta tiešraide būs vērojama Platforma.lv mājas lapā.
Mūziķi aicina uz Māmiņdienas koncertu

Dienas koncertā – TV ieraksta ģenerālmēģinājumā – uzstāsies Liene Šomase, Ginta Ēķe, Markus Riva un Kristīne Grundmane. Liene Šomase izpildīs dziesmas no sava pērn izdotā albuma “Vārdos nepateiktais”, bet jaunais dziedātājs Markus Riva prezentēs dziesmas no sava 15.maijā gaidāmā debijas albuma “Ticu”, tostarp arī vairākas līdz šim nekur nedzirdētas kompozīcijas.

Uz dienas koncertu īpaši gaidīti būs jaunieši un vecāki ar savām atvasēm. Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas, par viņiem rūpēsies Pepija no “Ballītes bērniem” Jampadrača (www.ballitesberniem.lv). Dienas koncerts sāksies plkst. 14:30, ieeja no plkst. 14.

Vakara koncertā mūziķiem pievienosies arī Yana Kay un Intars Rešetins, kas prezentēs dziesmas no sava tikko iznākušā albuma “Kaut kas starp mums”. Jaunais albums mp3 formātā jau pieejams mājas lapā www.Platforma.lv.

Vakara koncerta sākums – plkst. 20, durvis vērsies plkst. 19, ieeja no 18 gadu vecuma.

Biļetes pa Ls 1 (dienas koncerts) un Ls 2 (vakara koncerts) nopērkamas iepriekšpārdošanā internetā - www.bezrindas.lv. Klubā “Essential” pirms koncerta – par latu dārgāk. Interesenti aicināti piedalīties konkursā mājas lapā www.Platforma.lv un laimēt ielūgumus uz koncertu!

Koncerta apmeklētāji ar bezrindas.lv biļetē norādītā koda palīdzību mājas lapā www.Platforma.lv bez maksas var lejupielādēt īpašo digitālo izlasi “Māmiņdiena”, kurā ietvertas dziesmas no koncerta dalībnieku repertuāra.

Koncertu ar septiņām augstas izšķirtspējas (Full HD) kamerām filmēs profesionāļi no Pro1 HD Studio un vēlāk rādīs Latvijas Mūzikas kanāls (LMK). Kā ierasts, tiešraidē dienas un vakara koncerti būs redzami mājas lapā www.Platforma.lv.

Koncertu piedāvā Platforma.lv, Pro1 HD Studio, Club Essential un LMK.

Vēl pēc nedēļas – 17.maijā – savu jauno dzejas un mūzikas kopprojektu prezentēs Aigars Voitišķis un Pēters Brūveris.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV