Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Grupa “Pamatinstinkts” atgriežas ar jaunu dziesmu

Jānis Penka, 06.05.2009. 10:36

Pēc ilgāka pārtraukuma jaunu dziesmu publikas vērtējumam ir nodevusi 90.gadu deju mūzikas leģendas – grupas “Pamatinstinkts” dziedātāja un mūzikas autore Ilze Kalve. Dziesma ir veltījums tiem, kuri devušies prom no Latvijas vai grasās to darīt.
Grupa “Pamatinstinkts” atgriežas ar jaunu dziesmu

Ilze Kalve šo dziesmu velta kā atzīšanos mīlestībā Latvijai, bet diemžēl pieļaujot arī domu, ka ekonomiskās situācijas dēļ varētu nākties Latviju arī atstāt. Tomēr Ilze Kalve cer, ka notiks brīnums un viss būs kā iepriekš... Par to arī dziesma “Lūdzu, piedod (mana Rīga)”.

“Latvija ir vienīgā zeme pasaulē, kur vēlētos dzīvot, taču apzinos, ka varu nonākt situācijā, kad man nebūs citas izvēles kā doties prom,” atzīst dziedātāja.

Šī dziesma nav paredzēta maksas lejupielādei vai arī izdošanai CD formātā, šobrīd pilnīgi legāla brīva lejupielāde ir pieejama mājas lapās www.basicinstinct.lv un www.platforma.lv.

Plānots, ka vasarā notiks vairāki koncerti brīvdabas estrādēs, pirmais no tiem gaidāms Saldus estrādē 6.jūnijā. Grupa “Pamatinstinkts” šobrīd vairs nepastāv tāda, kāda tā bija agrāk, jo Ilze un Jānis Kalves ir nolēmuši iet katrs savu ceļu. Jānis joprojām darbojas kā studijas inženieris, taču uz skatuves viņš turpmāk vairs nekāps. Savukārt Ilze turpinās muzicēt gan uz skatuves, gan strādāt studijā kā komponiste, aranžētāja un producente.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV