Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

„Limp Bizkit” jau ieradušies Rīgā

Ģirts Majors, 18.05.2009. 09:43

Svētdienas pēcpusdienā no dažādām ASV pilsētām Rīgā ieradās visi grupas „Limp Bizkit” dalībnieki. Kopā ar pavadošo personālu un draudzenēm grupa ceļo gandrīz 30 cilvēku stastāvā. „Limp Bizkit” koncerts Arēnā Rīgā notiks 20.maijā.
„Limp Bizkit” jau ieradušies Rīgā

Grupas dalībnieki dienas pavadīs dažādi. Freds Durst gatavojas dienā spēlēt golfu, DJ Lethal satikties ar draugiem, bet vakaros notiks mēģinājumi Arēnā Rīga. Grupa nav aizvadījusi vēl nevienu mēģinājumu uz lielās skatuves pirms šīsvasaras koncerturnejas, kura 20.maijā sākas tieši Rīgā.

Plānots, ka kādā no dienām grupa tiksies ar Latvijas faniem, kuri būs laimējuši ielūgumus Radio SWH konkursos.

Viņi ar lielu nepacietību gaida uzstāšanos, jo kopā nav koncertējuši gandrīz astoņus gadus, tādēļ koncerts Rīgā būs pirmais pēc ieilgušās pauzes. Lieki teikt, ka tās būs īpašas emocijas, ko publika piedzīvos Rīgas koncertā. Uz koncertu Rīgā ierodas arī vairāk fanu no ārzemēm nekā parasti uz citiem koncertiem.

Grupa vakarā atzina, ka tas tomēr ir viņiem ir ļoti īpaši atkalapvienošanas turnejas Eiropas koncertus sākt tieši Rīgā – DJ Lethal dzimtajā pilsētā, bet vēlāk Amerikas koncertu tūri viņi sāks Freda Dursta dzimtajā pilsētā Floridā.

Grupa lūgusi nemainīt biļešu cenu, lai koncertu būtu iespējams apmeklēt pēc iespējas plašākam fanu lokam. Stāvvietu cena šobrīd ir no Ls 19.

Biļetes uz koncertu vēl ir nopērkamas “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās.

Sēdvietas no Ls 24. Koncertu rīko koncertu aģentūra Positivus Music.

Vairāk informācijas:
www.positivus.com
www.limpbizkit.com
www.myspace.com/limpbizkit

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV