Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Sarkasms Open-Air 2009

easyget.lv, 20.05.2009. 15:43

19.un 20. jūnijā, Limbažu rajona Katvaru pagasta „Grantiņi”
Sarkasms Open-Air 2009

Bildes no festivāla:

http://easyget.lv/foto/gallery/1973/

19.un 20. jūnijā, Limbažu rajona Katvaru pagasta „Grantiņos” notiek festivāls Sarkasms Open-Air, kur būs iespēja baudīt vairāk kā 80 "dzīvās" un elektroniskās mūzikas pārstāvju, veldzēties ambient/kino telts programmas pavadījumā, kārtīgi paēst gan tradicionālā, gan mazliet austrumnieciskākā manierē, izpausties muzikāli uz Baltijas Jauno Mūziķu Kluba skatuves, aplūkot fotogrāfu izstādi, piedalīties improvizācijas teātrī vai vienkārši baudīt festivāla gaisotni ar draugiem esošiem/jauniegūtajiem pie kāda ugunskura.

Programma īsumā:

"Mainstage"- Festivāla galvenā skatuve:
Dalību festivālam apstiprinājuši “Puse H Puse W”, “AK 69”, “Oranžās Brīvdienas”, “ManGO”, “Tumors”, “Black Drummer Is A Slave”, “Your Lines”, “Well Set”, “Band Versus Music”, "The Briefing", “Backflow”, “PND”, “Age Of Stones”, “SIA Radikal” , “Logo”, “Ghettozloba” u.c.

"Selena Stage"- Apvienības "Parastate" dj, vj vadībā abu dienu vakara pusē. Šī vieta piedāvās apmeklētājiem atpūsties ambientās mūzikas pavadījumā, kā arī vērot īsfilmu projekcijas, mūzikas vizualizācijas.

Pa dienu šajā teltī noritēs akustiskie un teātra priekšnesumi. Starp akustiskajiem māksliniekiem paredzēti Zaķis, “M.art.A”, kā arī citi.

"BJMK Stage"- sestdienas rīta pusē spēlēt mākoši un griboši apmeklētāji tiks aicināti kāpt uz skatuves radīt mūziku tur pat uz vietas, improvizējot.

Festivālā piedalās jaunās grupas: “Mismach”, “Robotplant”, “Neprodukts”, “Eighty Six”, “Soundtrout”, “Helid”, “Ambrosia” , "Insonnia"u.c.

"Dub:Solis Stage"- Festivāla pirmajā dienā šeit būs dzirdama pasākumu sērijas "Dub:Solis" programma, otrajā dienā vadību pārņems apvienība DEXANDTHECITY records.

“Selena stage” programmas ietvaros notiks grupas “Trauma moralis” tikko pabeigtā klipa dziesmai "Beidziņas" prezentācija.

Ieejas maksa:
Biļetes pieejamas portālā bezrindas.lv. Biļešu cena 7Ls, neatkarīgi no apmeklējamo dienu skaita.

Nokļūšana:
1. Ar personīgo transporta līdzekli:
Lai no kuras puses arī brauktu, meklējiet ceļu P13, jeb precīzāk, posmu- Limbaži-Aloja. Tur vajadzētu būt redzamām pirmajām norādēm. Aptuveni 10. kilometrā no Limbažu puses braucot, atrodas autobusa pietura “Spurģi”, tieši aiz kuras nogriežoties pa labi , joprojām sekojot norādēm, bet principā braucot tikai taisni aptuveni 2,5km, vajadzētu nokļūt festivāla vietā.

2. Ar autostopiem:
Pieņemot, ka izejas punkts ir Rīga, vispareizāk būtu stopēt no Juglas, vēlams, vismaz līdz Raganai, pēc tam līdz Limbažiem. Starp šīm pilsētām piemēram Vangažos,Bīriņos, utt. varētu būt problemātiski atsākt “celojumu”. Limbažos vaicājiet ceļu Alojas virzienā, un tad, līdz pieturai “Spurģi”, vai ja kārtīgi paveicas, līdz galam:]

3.Ar Autobusu.
14:50 un 17:45, katru dienu, no Rīgas kursē Autobuss Rīga - Limbaži - Ainaži, ar jūs interesējošo pieturu “Spurģi”. Varbūt pat ērtāk varētu gadīties braukt ar pārsēšanos, izmantojot maršrutus: Rīga - Limbaži un Limbaži - Spurģi

Sarkasms Open-Air mājaslapa: www.sarkasms.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV