Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Cīņa par lielisku ģitāru jeb „Guitar day 2009” konkursa fināls jau otrdien

Studentu klubs, 21.05.2009. 15:19

Otrdien, 26. maijā plkst. 20.00 Mūzikas akadēmijas Studentu klubā notiks veikala „Tava Sakņa” un kompānijas „Yamaha” kopīgi organizētā konkursa ģitāristiem fināls. Pēc konkursa ekskluzīvu koncertu sniegs Kanādas dziesminieks un ģitāras virtuozs Deivs Gudmens (Dave Goodman).
Cīņa par lielisku ģitāru jeb „Guitar day 2009” konkursa fināls jau otrdien

Konkursa finālā no vairākiem desmitiem pretendentu iekļuva Jānis Toms Ancveirs („Enduring Memories”), Rihards Lībietis, Ēriks Aišpurs, Aleksandrs Ozols, Katrīna Rute Runča, Mārtiņš Upenieks („Deserving Case”), Kristaps Gustsons, Artūrs Mucenieks („Patriots”), Jurijs Strogonovs un Gunārs Cauņa. Finālisti varēs izmantot savu sagatavoto fonogrammu, ierasties ar savu pavadošo grupu vai arī izpildīt skaņdarbu solo.

Dalībnieki uzstāsies izlozes kārtībā un spēlēs vienu savu skaņdarbu un vienu cover versiju. Starptautiska profesionālu mūziķu žūrijas komisija vērtēs finālistus pēc 5 parametriem – skaņa, tehnika, kreativitāte, stila izjūta un atraktivitāte.

Uzvarētājs iegūs savā īpašumā lielisku balvu - ģitāru YAMAHA APX900. Otrajai vietai Dunlop pedālis, bet trešajai - Dāvanu karte no veikala “Tava Skaņa”.

Pasākumu vadīs Māris Olte.

Ieeja klubā no 19:30, konkursa sākums plkst. 20:00, biļetes www.bezrindas.lv, biļešu cena Ls 3,00

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV