Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Positivus Festival 2009

easyget.lv, 22.05.2009. 13:32

17., 18. jūlijs, Salacgrīva
Positivus Festival 2009

Bildes no festivāla

1. diena http://easyget.lv/foto/gallery/2020/ 

2. diena http://easyget.lv/foto/gallery/2022/

 

17., 18. jūlijā Salacgrīvā notiek Positivus Festival 2009.

Programma īsumā:
Šī gada festivālā piedalās Prāta Vētra, Moby, Sinead O’Connor, Peter Doherty, Ebony Bones, The Whip, Two Door Cinema ClubHei, The Happy Endings, Dzeltenie Pastnieki, Zig Zag, The Hobos, kā arī Martin Confused, El Mars, Gaujarts, Mona de Bo, SatellitesLV, Voiceks Voiska, Maripossa.

Nokļūšana:

Festivāls notiek mazā, jaukā piejūras pilsētiņā - Salacgrīvā. Salacgrīvu varat atrast, ja braucat no Rīgas Tallinas virzienā, pirms Ainažiem. Festivāls atrodas pie pilsētiņas ziemeļu robežas, pie jūras un to jūs nevarēsiet nepamanīt - sekojiet norādēm.

Ar auto:Šos 100 km ar automašīnu var veikt ātri - no pagājušā gada nogales darbojas jaunais Saulkrastu apvedceļš, tā kā mazliet vairāk par stundu - un esiet sveicināti Salacgrīvā! Tad seko norādēm un meklē autostāvvietu. Tā būs netālu no telšu pilsētiņas un netālu no festivāla galvenās ieejas.

Ar speciālo autobusu:Uz Positivus Festivālu no Rīgas un no festivāla uz Rīgu tiks organizēti arī speciāli autobusi - ietaupi rūpes, ietaupi pats un pietaupi dabu! Informāciju par speciālajiem autobusiem un autobusu biļešu iepriekšpārdošanu meklē Positivus Festivāla mājas lapā tuvojoties festivālam!

Ieejas maksa:
Divu dienu biļete – 29 Ls (tuvojoties festivālam – 33 Ls), ar vietu telšu pilsētiņā – 32.50 Ls (tuvojoties festivālam – 36,50 Ls); vienas dienas biļete – 20 Ls.
Biļetes uz POSITIVUS FESTIVĀLU’09 var iegādāties Biļešu Serviss kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Postitivus Festival 2009 mājaslapa: http://www.positivusabfestival.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV