Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Zaļumballe 2009

easyget.lv, 25.05.2009. 18:12 | komentāri (5)

28.-30. augusts, Vecumnieku pagasts, Beibeži

No 28. līdz 30.augustam Vecumnieku pagastā, Beibežos norisināsies mūzikas un mākslas brīvdabas festivāls "Zaļumballe".

Programma īsumā:
Šī gada festivālā piedalās Goran Gora, "Triānas parks", "Soundarcade", "The Briefing, " "Baložu pilni pagalmi", Imants Daksis, "7 pieauguši vīrieši”, Kārlis Kazāks, "Tesa", "Pent-in Dreams", "Das Sonntags Legion", "Gaserata", "All Day Long", "9 horizon", "Solaris", "Lassie the Cat", "Kriegopfer", "PND", "The Snips", "Židrūns", "In the box", "Cacophonics", "Oscartienealas" (ESP), "The Scarabeusdream " (AUT), "Väärät vieraat" (FIN), Alise, "Čipsis un dullais", "Leystein".

Par labsajūtu festivālā gādās arī dīdžeju pulks – Ritma Institūta pārstāvji, Brain & Cliché, Magoņu Miks, Nora (Radio Naba), Mareks Kaminskis un citi.

Festivālā būs skatuves atšķirīgām muzikālajām gaumēm - Estrāde, Akustiskā klēts, Bedre, Diskotēka un Zona. Bez tam būs "Dirty Deal Café" nojume, kas piedāvās teātri, kā arī paredzēti pasākumi foto, dzejas un citu mākslas veidu cienītājiem. Būs arī Chill-Out video telts, tirdziņš un Austrumu nostūris (vaišnavu jeb krišnaītu telts), kur tiks piedāvāts veģetāro ēdienu klāsts un izglītojoša izklaides programma.

Turklāt trīs dienu festivāls neļaus atslābt sportiskāko apmeklētāju ķermeņiem - teritorijā iekārtoti smilšu laukumi pludmales volejbolam, kā arī plašs zāliens citām sportiskajām aktivitātēm. Darbosies arī "Veto Magazine" telts, kas piedāvās dīdžeju un dažādu performanču listi, rīta rosmi visas dienas garumā un iespēju spēlēt olimpiskas mazbitu kompjūterspēles.

Nokļūšana:
Festivāls norisināsies Beibežu pļavās, kas ir aptuveni 7 kilometru attālumā no Vecumniekiem un 49 kilometrus no Rīgas. Nokļūt var ar auto, velosipēdu, stopiem vai sabiedrisko transportu. Ar sabiedrisko transportu - Rīgas autoostā jāiekāpj autobusā, kas dodas uz Vecumniekiem vai Iecavu, un jābrauc līdz Vecumniekiem. Tur jāpārsēžas mikroautobusā, kas kursē uz Misu, un jābrauc līdz "Beibežiem". Tālāk jāseko norādēm. Būs arī festivāla organizētie autobusi, kas kursēs no Vecumniekiem.

Ieejas maksa:
Biļete uz visu festivāla laiku maksā 9 Ls.

Festivāla "Zaļumballe" mājaslapa: http://www.festivalszalumballe.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV