Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

„All day long” un Čipsis un Dullais uzstāsies Studentu klubā

Studentu klubs, 27.05.2009. 15:32

Piektdien, 29. maijā, ap plkst. 23:30 LMA Studentu klubā uzstāsies ska/punk grupa „All day long” un dziesminieku duets „Čipsis un Dullais”, bet par dejām gādās Dj Tosteris un Dj Pipars.
„All day long” un Čipsis un Dullais uzstāsies Studentu klubā

Grupa „All day long” pēc pusgada pauzes atgriežas ar pārsteigumiem un jaunumiem. Šajā klusuma periodā puiši sagatavojuši videoklipu dziesmai „Wish you were not my dream”, kā arī pierakstījuši skaņas un notis pavisam jaunā virknējumā, ko arī šajā vakarā pirmo reizi atskaņos plašākai publikai. Par pārējiem piektdienas vakarā plānotajiem pārsteigumiem grupa pagaidām noslēpumaini klusē.

Otri vakara mākslinieki būs smeldzīgais dziesminieku duets „Čipsis un Dullais”. Šī ansambļa vizītkarte, protams, ir leģendārais hits „Asaras”, kas popularitāti iemantojis gan oriģināla autoru, gan grupas „7 pieauguši vīrieši” izpildījumā. Ar šo lirisko dziesmu „Čipsis un Dullais” ir priecējuši un valdzinājuši lēdijas jau izsenis, taču nupat, kā paši mākslinieki izsakās, pēc ziemas miega, duets ierakstījis un publicējis jaunu skaņdarbu „Prasi nebaidies”, kas esot priekšvēstnesis gaidāmajam albumam.

Dejas, savukārt, pārzinās Dj Tosteris un Dj Pipars.

Ieeja klubā no plkst. 22:00

Ieejas maksas: studentiem 2,00 Ls; ne-studentiem 3,00 Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV