Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Latvijas Radio 4 studijas koncertā uzstāsies Olga Pīrāgs

Ilze Vasermane, 28.05.2009. 18:15

25.maijā plkst. 18:00 Latvijas Radio 4 tiešraidē no radio 1.studijas piedāvās lieliskās džeza dziedātājas Olgas Pīrāgs studijas koncertu.
Latvijas Radio 4 studijas koncertā uzstāsies Olga Pīrāgs

Koncertā, kas vienlaicīgi tiek veltīts arī dziedātājas radošās karjeras 30 gadu jubilejai, tiks izpildītas krievu romances un citi dziedātājas mīļākie skaņdarbi, kurus katru reizi viņa izdzied ar jaunām improvizācijām.

Olga Pīrāgs tikko atgriezusies no koncertēšanas Izraēlā, kur prese par dziedātājas uzstāšanos raksta: „Viņas spožais talants, dziļā un spēcīgā balss, temperamentīgais izpildījums un neizmērāmā stila izjūta neatstāj vienaldzīgu nevienu, kas novērtē labu mūziku un spožu meistarību un to netveramo sajūtu, kas atšķir vienkārši prasmi no mākslas.”

Olgas Pīrāgs studijas koncerta ieraksts tiešraidē būs dzirdams Latvijas Radio 4, interneta tiešraidē www.latvijasradio.lv kā arī 14.jūnijā skatāms TV 5.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV