Ceturtdiena, 09.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Klāvs, Einārs, Ervīns;

Positivus festivāla programmu papildina „The Tiger Lillies

Līga Andžāne, 29.05.2009. 09:08

Reiz jau viesojušies Latvijā pirms pāris gadiem, provokatīvie briti atgriežas, lai uzstātos šā gada Positivus festivālā Salacgrīvā un iepriecinātu daudzus savas daiļrades cienītājus. Dauzonīgie „The Tiger Lillies” būs perfekta kombinācija pirms „Prāta Vētras”.
Positivus festivāla programmu papildina „The Tiger Lillies

Unikāls šansona, operas un čigānu mūzikas kokteilis ar neatkārtojamu garšu - eksperimentālā roka trio „The Tiger Lillies” ir grūti raksturot vienā teikumā. Londonā bāzēto grupu 90to gadu sākumā izveidoja solists Martyn Jacques, bundzinieks Adrian Huge un kontrabasists Adrian Stout. Sev raksturīgajā melnā humora manierē „The Tiger Lillies” apdzied gan prostitūciju un opija  smēķēšanu, gan mūžīgo ielu muzikantu noplukušo dzīvi. Viņu šovi ir kā krāšņi un melodramatiski kabarē uzvedumi, kas vienaldzīgu neatstāj nevienu.

„The Tiger Lillies” ierakstījuši neskaitāmus albumus, to starpā arī kabarē iedvesmoto „Shockheaded Peter: A Junk Opera” (1998) un Grammy balvai nominēto „The Gorey End” (2003), kas tapis sadarbībā ar „Kronos Quartet”. Grupas albums „Urine Palace” (2007) ierakstīts kopā ar zviedru simfonisko orķestri, kura sastāvā ir 35 instrumenti.

„The Tiger Lillies” mājas lapa: http://www.tigerlillies.com
Grupas MySpace lapa: http://www.myspace.com/tigerlilliesuk


Positivus festivāls ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz vismaz 8 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki.

Festivāla biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” kasēs. Festivāla divu dienu biļete maksā Ls29, ar vietu telšu pilsētiņā - Ls32,50. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam piektdien, 17.jūlijā, maksā Ls15. Vienas dienas biļete festivāla apmeklējumam sestdien, 18.jūlijā, maksā Ls20. Vienas dienas biļešu skaits ir ļoti ierobežots! Pieejama arī grupas biļete – pērkot piecas biļetes, sesto saņemsiet bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV