Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Tuvojās Imanta Kalniņa dziesmu spēles

easyget.lv, 19.04.2007. 14:00 | komentāri (1)

Vakar Rīgas Kinostudijā notika Imanta Kalniņa dziesmu spēļu koncerta mēģinājums, kur grupa Autobuss Debesīs un koncerta viesmākslinieki pielaikoja tērpus un jaunās frizūras.
Tuvojās Imanta Kalniņa dziesmu spēles
Kā zināms, vairs jau aiz kalniem nav arī 28.aprīlis, kad “Arēnā Rīga” izskanēs Imanta Kalniņa lielkoncerts, kas pārsteigs gan ar simfoniskā orķestra, rokgrupas un kora krāšņo skanējumu, gan solistiem – Intaru Busuli, Niku Matvejevu un Normundu Jakušonoku, savukārt otrs no koncerta pārsteigums būs Jura Kulakova akordeona spēle visiem labi zināmajā dziesmā “Zilais putniņš”.

Tieši šajā koncertā pirmo reizi jaunās skaņās varēs dzirdēt daudzas tautā iemīļotas Imanta Kalniņa dziesmas – “Zaķīšu pirtiņa”, “Dziesmiņa par to gadījumu ar Džordāno Bruno”, “Zilais putniņš”, “Lilioma dziesma” un daudzas citas.

Koncerts “Imanta Kalniņa Dziesmu spēles” būs muzikāla izrāde četrās noskaņās, piedāvājot gan rokgrupas un orķestra daļu, gan mazliet nostalģiskas noskaņas, kas ļaus ieskatīties komponista 60. un 70. gadu daiļradē, gan svinīgu lielas formas darbu un jautru kopādziedāšanu kino un teātra mūzikas pavadījumā.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV