Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Klajā nācis Eros Ramazzotti jaunais albums “Ali e Radici”

Jānis Penka, 29.05.2009. 09:16

Šonedēļ mūzikas izdevniecības “Sony Music” apgādā dziedātājs Eros Ramazzotti laidis klajā savu vienpadsmito studijas albumu “Ali e Radici” (“Spārni un saknes”).
Klajā nācis Eros Ramazzotti jaunais albums “Ali e Radici”

Albums tapis sadarbībā ar dziedātāja ilggadējo sadarbības partneri Klaudio Guedeti (Claudio Guidetti). Sešas no albumā ietvertajām 11 dziesmām producējis elektronisko skaņu meistars Mikele Kanova (Michele Canova), kurš strādājis ar tādām itāļu popzvaigznēm kā Laura Pausini un Tiziano Ferro.

Albuma nosaukums un tituldziesma “Ali e Radici” (“Spārni un saknes”) raksturo mūžīgo konfliktu starp ilgām pēc brīvības un nepieciešamību pēc drošības un stabilitātes. “Būt ērglim vai ozolam? Doties jūrā vai palikt ostā?” sev jautā Ramazzotti.

Albuma pirmais singls “Parla con me” (“Runā ar mani”) stāsta par moderno tehnoloģiju laikmetu, kurā datori un mobilie telefoni sniedz brīvību, bet tajā pašā laikā norobežo no reālās pasaules.

Dziesmu “L’orizzonte” producējis angļu stīgu instrumentu meistars Pols Bakmasters (Paul Buckmaster) studijā “Abbey Road”, citās dziesmās stīgas aranžējis Dāvide Rossi (Davide Rossi), kurš strādājis ar Coldplay un Goldfrapp.

Albums izdots kā “eko-grāmata” bez plastmasas iepakojuma detaļām un tā bukletā redzami modernās fotogrāfijas ģēnija Brūsa Vēbera uzņemtie darbi.

Jau ziņots, ka 5.novembrī jaunā albuma tūres ietvaros Eros Ramazzotti uzstāsies Rīgā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV