Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Grupa „Pent-in Dreams” atsāk koncertēt un sola būt vēl skarbāki

Ilze Malaševska, 30.05.2009. 03:01

28. maijā konkursa „Bliez pa pirmo” atlases koncertā savu jauno muzikālo skanējumu un dalībnieku sastāvu prezentēja grupa „Pent-in Dreams”. Kā mūziķi paši atzīst, tad mūzika ir tas, kas lika viņiem atgriezties un turpināt iesākto.

„Pent-in Dreams” vokālists Miks Dukurs grupas apvienošanos skaidro ar to, ka „grupā esošie mūziķi ir cilvēki, kas nevar nosēdēt rokas klēpī salikuši un kuriem gribējās atkal uzspēlēt”. Neskatoties uz to, ka grupā ir mainījies sastāvs, nosaukums ir palicis nemainīgs. „Valstī ir tāda situācija, ka būtu grūti atkal par atpazīstamu izveidot jaunu skatuves vārdu”, nosaukuma saglabāšanas iemeslus skaidro M. Dukurs.

Grupas skanējums ir mainījies. Ir pazudis vijoles pavadījums, arī bungu ritmi un ģitāras skaņa ir ieguvuši citādāku skanējuma nokrāsu. „Skanējums ir jauns, sastāvs arī ir pavisam jauns, bet tas nav bez iemesla – mēs vēlamies parādīt kaut ko jaunu”, apņēmības pilns saka M. Dukurs. „Mēs esam sākuši salikt vairākus stilus kopā, bet nekādā gadījumā neesam palikuši maigāki, mēs solāmies būt skarbāki”.

„Es domāju, ka vecie klausītāji vienalga paliks ar mums, jo mums ir palikušas arī pāris vecās dziesmas, un mēs tieši ceram uz to, ka iegūsim jaunu auditoriju”, nākotnes plānus ieskicē M. Dukurs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV