Otrdiena, 14.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis;

Uzsākta biļešu iepriekšpārdošana uz rock/metal mūzikas festivālu „Metalshow 09-Anticrisis”

Valdis Bērzvads, 02.06.2009. 10:30 | komentāri (3)

Visus šos gadus Metalshow.lv Open Air festivāls ticis atzīts par vienu no svarīgākajiem alternatīvās mūzikas notikumiem Latvijā (Latvijas neatkarīgās / alternatīvās mūzikas aptaujas), kā arī guvis gan mūzikas kritiķu, gan apmeklētāju vislabākās atsauksmes.
Uzsākta biļešu iepriekšpārdošana uz rock/metal mūzikas festivālu „Metalshow 09-Anticrisis”

Gadu no gada festivāla organizētāji cēla pasākuma prestižu un kvalitāti, festivāls auga un attīstījās, neapšaubāmi katrs nākamais bija iespaidīgāks, plašāks un interesantāks par iepriekšējo.

Diemžēl sarežģītā ekonomiskā situācija valstī liedz mums iespēju iet nosprausto izaugsmes ceļu, tādēļ šogad esam spiesti mainīt festivāla norises vietu un mērogu, kas gan nekādi nemazinās pasākuma īpašo gaisotni un kvalitāti.

Tātad, festivāls Metalshow 09-Anticrisis norisināsies 10.un 11.jūlijā Rīgā, klubā „Melnā Piektdiena”, un tam pieguļošajā teritorijā Brīvības gatvē 193c. Koncerti notiks uz divām skatuvēm – viena (mazā) kluba telpās, bet festivāla galvenā skatuve tiks būvēta laukumā aiz kluba ēkas.

Laukums tiks labiekārtots speciāli festivāla vajadzībām - apmeklētāju ērtībām tiks uzceltas alus teltis, tualetes, vairāki bāri, tiks nodrošināta kvalitatīva ēdināšana un viss pārējais, kas nepieciešams kvalitatīvas mūzikas baudīšanai.

Kā jau pierasts, pasākums noritēs divas diennaktis, un tā gaitā uzstāsies labākās pašmāju grupas, DJ, un viesi no Krievijas un Igaunijas.

Šogad festivāla hedlaineri būs pašmāju pagan metal grandi Skyforger un Krievijas kulta alternative/metal vienība Stigmata.

Šobrīd dalību festivālā apstiprinājušas grupas:
Sanctimony, Preternatural, Trendkill Method, Flaying, Huskvarn, Frailty, Heaven Grey, Nihilistikrypt  (ee), Sia Radikal, Invasion, Collide, Ocularis Infernum, The Blackout, Synodic, Apēdājs, Thursday 12th, Angervoice, Solaris, Lassie the Cat, Ability, Kriegopfer, SideMind, Band Versus Music, Mea-Culpa, Screampiece, Perpetual un Intricate no Ventspils.

Biļetes tiks izplatītas „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās.
Biļete abām festivāla dienām iepriekšpārdošanā maksās Ls 8, koncerta dienā Ls 10.
Biļetes vienai dienai maksās Ls 6, tās būs nopērkamas tikai pie ieejas festivāla teritorijā.

Līdz šim četrus gadus  Metalshow norisinājās Blomes estrādē. Pērn festivāla galvenās grupas bija Cradle of Filth, The Exploited, Pain, Agnostic Front, Sinister, Skyforger un Tyr.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV