Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Izveidota grupas "Vaidava" dziesmas deju mūzikas versija

Mikrofona ieraksti, 03.06.2009. 12:23

Tāds loģisks jautājums radīsies ikvienam, kurš noklausīsies dziesmas "Uz ielas" jauno remiksēto versiju, kuru veidojuši Mart Inc. un Reverss.
Izveidota grupas "Vaidava" dziesmas deju mūzikas versija

Kad dziesmas autors Edgars Naglis pirmo reizi noklausījās savas dziesmas jauno versiju, viņš neslēpa savu sajūsmu: - "Tas ir super! Tas vienkārši ir neticami, kā šī dziesma tagad skan 2009.gadā!". Jaunā versija jau lejupielādējama portālā Doremi.lv un no šīs nedēļas dziesma jau skan arī Latviešu Radio.

Jāatzīmē, ka šī dziesma, kas bija sacerēta astoņdesmitajos gados, tikai pagājušajā gadā piedzīvoja savu oficiālu izdošanu grupas "Vaidava" albumā "Tu būsi vēl". Albumā no jauna un labā kvalitātē grupa bija pārrakstījusi visus savus lielākos grāvējus, tostarp arī šo dziesmu. Un jāatzīmē, ka grupa bija atkal kopā savākusies pēc vairāk kā 20 gadu pārtraukuma.

Mart Inc. ir šobrīd vēl mazpazīstams producents, kas pa šo laiku jau veidojis remiksus tādām grupām, kā "S.P.B.", Goran Gora, Fēlikss Ķiģelis vs Roberts Lejasmeijers, "Disfunk", "Borowa MC" u.c. Mart Inc. veido skaņdarbus un strādā funk, bigbeat un house stilistikā.

Reverss pavisam nesen laidis klajā leģendārā dziedātāja Andreja Lihtenberga izpildīto dziesmu "IEVA" jaunās skaņās. Šobrīd Reverss turpina aktīvi strādāt savā nesen izveidotajā studijā, un zīmīgi, ka jau otro reizi ķēries klāt pie grupas "Vaidava" daiļrades. Iepriekšējā reize bija sadarbībā ar Robertu Lejasmeijeru, kad tika izveidota "Vaidavas" superhita "Pusnakts Stundā" jaunā versija, kas vēlāk izrādījās labs iemesls, lai grupa "Vaidava" atkal sanāktu kopā un ierakstītu savu labāko dziesmu albumu.

Tagad Reverss sadarbībā ar producentu Mart Inc izveidojis grupas "Vaidava" dziesmas "Uz Ielas" 2009. gada versiju.

Reverss: "Mart Inc atsūtīja man mazu uzmetumu un man uzreiz iepatikās šī ideja, jo tajā bija enerģija un dinamika, kas pietrūka oriģinālam. Ļoti patika Vaidavas oriģinālie ģitāru rifi. Tā nu kopīgiem spēkiem ķērāmies klāt un beigās Vaidavas skaņdarbs Uz Ielas 2009 ir sanācis ļoti pozitīvs un vasarīgs! Jaunā versija iekustinās uz dejām jebkuru!"

Drīzumā Mikrofona ieraksti plāno izdot speciālu "Megamix" izlasi, kurā "non-stop" režīmā būs apkopoti šī brīža aktuālākie un labākie latviešu dziesmu remiksi.

Dziesmas Mp3 lejupielādējams portālā Doremi.lv

Dziesmas veicināšanas video: http://www.youtube.com/watch?v=nXH30cMXYvo

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV