Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Jaunais dziedātājs Kristaps Krafte: Mīlestība nedalās

Jānis Penka, 09.06.2009. 11:20 | komentāri (1)

Konkursa “Latvijas Zelta talanti” dalībnieks, jaunais dziedātājs Kristaps Krafte sadarbībā ar Normundu Rutuli un mūzikas servisu Platforma.lv piedāvā savu pirmo singlu “Nedalāmā”, kas veltīts visiem šī gada skolu absolventiem.
Jaunais dziedātājs Kristaps Krafte: Mīlestība nedalās

Kristaps ir 18 gadus vecs cēsinieks, kas plašākai sabiedrībai sevi veiksmīgi pieteica LTV konkursā “Latvijas Talants” un LNT “Latvijas Zelta talanti”. Lai arī pēdējā no tiem neguva žūrijas 100% atzinību, jauno talantu pamanīja žūrijas dalībnieks dziedātājs Normunds Rutulis un piedāvāja sadarbību.

Tagad Kristapa veiksmes stāsts ir nonācis pie pirmā rezultāta – viņa debijas singls ir pabeigts un gatavs tikt atskaņots plašākai auditorijai – mūsdienīgā deju versijā ierakstītais Ainara Mielava un Ulda Marhileviča 80.gadu ballīšu hits “Nedalāmā” lieliski iederēsies arī šī gada skolas izlaiduma ballītēs.

“Skolas gads ir beidzies un daudziem tas ir pēdējais – klasesbiedri aizies katrs savu ceļu un ikdienā vairs nesatiksies. “Nedalāmā” ir par kopā piedzīvoto un par palikšanu kopā,” stāsta Kristaps.

Normunds Rutulis par sadarbību ar Kristapu saka: “Kristapa neparastais balss tembrs bija tas, kas, komentējot jauno talantu priekšnesumus, ļāva man padomāt par iespējamo sadarbību. Šķiet, ka tā ir izdevusies veiksmīga. Katrā gadījumā dziesmas “Nedalāmā” jaunā versija ir piemērota skolas izlaidumu ballītēm šajā vasarā, un Kristaps tajā iekļaujas ļoti organiski, gan ar savu izpildījumu, gan būtību.”

Paralēli dziedāšanai Kristaps brīvajā laikā darbojas skolas radošajā grupā, ziemā atpūšas Žagarkalnā, bet vasarā ar draugiem uzspēlē volejbolu.

Dziesmu var noklausīties un lejupielādēt mājas lapā Platforma.lv. Visi, kas līdz Jāņiem ielādēs Kristapa debijas singlu, saņems Normunda Rutuļa hausmūzikas projekta N’Works dziesmas “Jamesgames” bezmaksas lejupielādi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV