Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

„Maš Maš” sadarbojas ar Normundu Pauniņu un Andi Grīvu

Jānis Penka, 12.06.2009. 08:58

Muzikālā formācija „Maš Maš” piedāvā savu jaunāko singlu “Tagad šeit”, kuru sarakstījis Gints Saulītis un Rolands Ūdris. Dziesmā dzirdams arī Normunds Pauniņš („Otra Puse”) un Andis Grīva.
„Maš Maš” sadarbojas ar Normundu Pauniņu un Andi Grīvu

“Ja viss liekas greizi un nepareizi, jāatceras, ka šķību gleznu var iztaisnot ar kg trotila pie mājas pamatiem. Bet! Ja viss liekas kārtībā, tad gaidi karu. Tā teicis Ubdul Oterrās Mahajana, kurš vēl teica, ka pagātne ir sapnis miegā, bet nākotne - nomodā. Tikai šeit un tagad ir tas, ko var just. - Ha, ha , ha.- iesmējās Saules Gaisma un maigā dūjas balsī nodziedāja - tagad šeit. Tā sākās dziesma, kuras ceļus zina tikai Viņa. Bučas. Tagad un šeit,” par jauno skaņdarbu stāsta Rolands Ūdris.

Projekts „Maš Maš”, ko 2008. gada rudenī dibināja mūziķi Rolands Ūdris, Gints Saulītis (iepriekš pazīstams kā grupas „Otra puse” dalībnieks) un dziedātāja Anmary, piesaistot basa virtuozu Skripu un slaveno perkusionistu un vargānistu Nilu Īli.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV