Trešdiena, 22.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Emīlija;

Izveidota jauna rokmūzikas apvienība “Riga Rock”

Jānis Penka, 12.06.2009. 09:03

Ar singlu “Melnais zirgs” sevi piesaka jauna rokmūzikas apvienība “Riga Rock”, kurā apvienojušies pazīstami Latvijas rokmūziķi.
Izveidota jauna rokmūzikas apvienība “Riga Rock”

“Modo”, “Opus Pro”, “Melnā Princese”, “Līvi” un “Neptūns” – tie ir spilgti un nozīmīgi vārdi latviešu rokmūzikā, un tie visi ir likuši pamatus un devuši savu artavu grupai “Riga Rock”. Grupas idejiskais autors Guntis Vecgailis (bass) ir pulcējis kopā Fēliksu Ķiģeli (ģitāra), Guntaru Mucenieku (taustiņi), Māri Vītolu (vokāls) un Mareku Vecgaili (bungas), lai dotu jaunu elpu hārdrokam Latvijā.

No nākamās nedēļas radiostacijās sāks skanēt grupas pirmā dziesma “Melnais zirgs”, kuras autors ir Guntis Vecgailis. Dziesma jau pieejama mājas lapā www.Platforma.lv.

Pašlaik notiek intensīvs darbs ierakstu studijā, top jaunas dziesmas, kā arī notiek gatavošanās šīs vasaras festivāliem. Grupas pirmā uzstāšanās notiks jau jūlijā Tele 2 Baltic Beach Party Liepājā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV