Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Elīnai Krastiņai jauns dziesmas videoklips

Eva Eglīte, 15.06.2009. 16:59

Pagājušās nedēļas nogalē Valmierā naktsklubā "Kāre" notika dziedātājas Elīnas Krastiņas jaunākās dziesmas "Stay" video klipa prezentācija.

Elīna Krastiņa ir ne tikai dziesmas izpildītāja, bet arī vārdu un mūzikas autore. Dziesma drīzumā būs klausāma Latvijas radiostacijās un šobrīd ir skatāma portāla www.elap.lv sadaļas "Kultūra un izklaide" apakšsadaļā "Video". Dziesmu var noklausīties arī portālā www.draugiem.lv sadaļā "Mūzika".

Dziesma un video klips atspoguļo mūsdienu aktualitātes - cilvēka aizraušanos ar ātrumu, riskējot ar pašu dārgāko - savu veselību un dzīvību. Video klips rosina pārdomas par laika esamību, tuvinieku pārdzīvojumiem un sargeņģeļa lomu cilvēku dzīvēs.

Klips tapis sadarbībā ar ELAP video. Elīna izsaka pateicību visiem video klipa tapšanā iesaistītajiem dalībniekiem un atbalstītājiem.

Valmieriete Elīna Krastiņa plašāk pazīstama kļuva, kad viņas dziesmas "Viņi lūdz" un "Neaizmirsti" iekļuva Latvijas radio 2 konkursa "SEB Muzikālā banka" finālos, iegūstot 9. un 6. vietu starp Latvijā pazīstamiem mūziķiem. Šobrīd Elīna ieraksta jaunas dziesmas, kā arī turpina muzikālo sadarbību ar aranžētāju Kristapu Krievkalnu un mūziķi no Liepājas Ediju Šnipki.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV