Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

Rock’n’Riga pirmajā Garāžas dueļu sezonā uzvar “Rebel Yell”

Gustavs Terzens, 25.06.2009. 14:58 | komentāri (7)

19.jūnijā pirmssvētku noskaņās R’n’R noslēdzās pirmā Garāžas dueļu sezona, kur superfinālā tikās grupas “Rebel Yell” un “Wild”. Spraigā piecu raundu cīņā uzvaru izcīnija “Rebel Yell”.
Rock’n’Riga pirmajā Garāžas dueļu sezonā uzvar “Rebel Yell”

Uzvarētāji balvā saņēma R’n’R trijos mēnešos uzkrāto naudas summu – 1136 LVL. R’n’R cer, ka šī summa līdzēs realizēt kvēlākos rokmūzikas sapņus.

Papildus balvai “Rebel Yell” ir iecerēti vairāki koncerti ārpus Latvijas. Drīzumā RY uzstāsies Krievijā, Pleskavas klubā “TIR”. Sīkāk www.tirclub.lv.

Paralēli “Rebel Yell” uzvaras priekam jāatzīmē arī R’n’R mājaslapā grupas "Wild" fanu uzsāktā visai negatīvā ažiotāža, kur nomelnots tiek ne tikai bāra saimnieks un dueļu vadītājs Gustavs Terzens, bet arī pretinieki “Rebel Yell”.
   
Terzens to komentē šādi :”Tā nav pirmā reize, kad man jāuzklausa šāda rakstura  pārmetumi. Tomēr ir jāmāk piekāpties un nelaupīt uzvarētajiem prieku. Pārmetumus sev es spēšu pārdzīvot, bet pēc zaudētas cīņas mest ar akmeni pretiniekam ir gļēvi. Man pārmet būšanu pārlieku lielā reibumā uz skatuves…ko lai es saku – šis ir rokbārs un tas bija ilgi gaidīts un nozīmīgs pasākums un attiecīgi arī tika atzīmēts, turklāt gan kopā ar līdzjutējiem, gan pašām grupām. Lai pirmais met ar akmeni tas, kurš bija kristālskaidrs šajā vakarā. Man pašam īsti nav skaidrs, ko “Wild” fani ar šīm negācijām vēlas panākt, jo diskusija forumā turpinās joprojām? Vai atvainošanos? Atvainojiet! Vai to, lai dueļi turpmāk nenotiek?  Sorrī, dueļi bija un būs! No grupām nekādas pretenzijas nav iesniegtas, nerunājot par revanša pieprasīšanu, līdz ar to gan es, gan pārējie R’n’R īpašnieki secinām, ka viss ir tieši tā, kā tam jābūt. Vēlreiz no sirds sveicam "Rebel Yell" ar uzvaru!”

Otrā garāžas dueļu sezona sāksies pašās vasaras beigās un ilgs līdz vēlam rudenim. Papildus esošajiem noteikumiem un balvām R’n’R gatavo ari jaunus pārsteigumus, kuri līdzēs rokmūzikas attīstībai Latvijā.

Runājot par  tuvākajām aktivitātēm R’n’R, jāatzīmē nākamā dueļu cīņa – šoreiz soloģitāristu dueļi. Tie sāksies 2.jūlijā ar speciāli sagatvotu ballīti un ģitāristu pāru izlozi. Sākums 22:00.

Arī šajās brīvdienās R’n’R mierā neliksies. Piektdien uzstāsies grupa “Klusā Stunda”, sestdien , 27.jūnijā Latvijas death’n’roll leģendas “Sanctimony”, Svētdien par godu visiem Harley Davidson īpašniekiem spēlēs Slava Slushny!

R’n’R atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas!

Bildes no Garāžas dueļu fināla.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV