Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Aicina piedalīties "Tele2 Baltic Beach Party" stāstu konkursā

Edgars Džiguns, 26.06.2009. 09:30

"Tele2 Baltic Beach Party" sadarbībā ar portālu "Delfi", radio "SWH" un žurnālu "Privātā Dzīve" aicina piedalīties festivāla stāstu konkursā, labāko stāstu autoriem balvā solot ielūgumus uz festivālu.
Aicina piedalīties "Tele2 Baltic Beach Party" stāstu konkursā

Teju katram, kurš apmeklējis kaut vienu no astoņiem līdz šim notikušajiem Liepājas pludmales festivāliem, ir savs festivāla stāsts – komisks, dramatisks, romantisks, melodramatisks, varbūt jau draugu lokā folklorizējies... Šie stāsti ne tikai to stāstītāju dzīvi padarījuši interesantāku, bet arī pašam festivālam devuši to īpašo auru, kas ik gadu liek sasparoties uz jaunu "festivāļošanu". Uzrakstiet savu festivāla stāstu!

Katra atsevišķā stāsta pašvērtība vien palielināsies, jo tie tiks apkopoti par godu festivāla desmitgadei, ko svinēsim 2010.gadā.

"Domājam, tieši cilvēku stāsti ir tas, kas šo festivālu padara īpašu, kas to atšķir no jebkura cita, jebkur citur. Esam nolēmuši mēģināt vismaz daļu no šim neskaitāmajiem piedzīvojumiem, kurus iespējams izstāstīt, apkopot, lai kopā izveidotu tādu kā stāstu kolekciju, kurā cauri laikiem glabātos šīs vienreizējās un nenovērtējamās cilvēku atmiņas," ideju skaidro festivāla rīkotāji.

Savus stāstus būs iespējams stāstīt un rakstīt portālā "DELFI", radio "SWH" rīta raidījumā "BB Brokastis vai festivāla mājas lapā, bet ar citu piedzīvojumiem varēs iepazīties gan minētajos medijos, gan žurnālā "Privātā Dzīve". Vairāk informācijas, kā sūtīt, kad gaidīt, kur lasīt, atrodama portālā "DELFI" – www.delfi.lv, radio "SWH" mājas lapā – www.radioswh.lv, kā arī www.beachparty.lv.

Kā zināms, "Tele2 Baltic Beach Party" šogad notiks 24. un 25.jūlijā Liepājas pludmalē, kur uz vairākām skatuvēm kāps visdažādākie mūziķi no Latvijas, kā arī astoņām citām valstīm. Biļetes uz festivālu iegādājamas "Biļešu Paradīzes" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – www.bilesuparadize.lv. Izmantojot festivāla partneru "Tele2", "Zelta Zivtiņas", alus dzērienu "D-Light" un "D-Night", kā arī "SMScredit.lv" piedāvātās akcijas iespējams saņemt atlaidi biļetes iegādei. Plašāka informācija par šiem piedāvājumiem atrodama internetā – www.tele2.lv, www.dnight.lv un www.smscredit.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV